شنبه, ۲۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 18 May, 2024
مجله ویستا

آب هویج و درمان انواع بیماری ها


آب هویج و درمان انواع بیماری ها

مصرف آب هویج برای بعضی از بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرد و مصرف آن حداقل ۶ ماه متوالی باید ادامه یابد.
به گزارش «هلث مد» آب هویج باید ۲ یا ۳ ساعت قبل از هر وعده غذایی مصرف شود. …

مصرف آب هویج برای بعضی از بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرد و مصرف آن حداقل ۶ ماه متوالی باید ادامه یابد.

به گزارش «هلث مد» آب هویج باید ۲ یا ۳ ساعت قبل از هر وعده غذایی مصرف شود. از خوردن آب هویج ناشتا و یا ۳ ساعت قبل از خواب پرهیز کنید. در صورتی که تحت درمان قرار دارید، داروها را همراه با آب هویج مصرف نکنید بلکه ۲ یا ۳ ساعت پس از مصرف دارو بخورید. آب هویج را باید تازه مصرف کرد. در این مطلب به روش مصرف آب هویج برای درمان بیماری های متفاوت اشاره خواهیم کرد.

اسکوربوت ( نوعی بیماری خونی ناشی از کمبود ویتامین C)؛ حدود ۲۱۴ گرم هویج و ۲۱۴ گرم گریپ فروت را در همزن بریزید تا نرم و یکدست شود. از این آب میوه روزی یک بار و بین یک وعده غذایی مصرف کنید.

لوزه سوم؛ آب ۲۸۰ گرم هویج و ۱۶۸ گرم اسفناج را روزی یک بار بین یک وعده غذایی مصرف کنید.

روماتیسم؛ آب ۲۱۴ گرم هویج و ۲۱۴ گرم کرفس را روزی یک بار بین یک وعده غذایی مصرف کنید.

آکنه؛ آب ۲۸۰ گرم هویج و ۱۶۸ گرم اسفناج را روزی یک بار بین وعده غذایی بنوشید.

تومور؛ آب ۲۱۴ گرم هویج و ۲۱۴ گرم چغندر را روزی یک بار، بین یک وعده غذایی مصرف کنید.

التهاب پوست؛ آب ۱۶۸ گرم هویج، ۱۴۰ گرم چغندر و ۱۴۰ گرم خیار را روزی یک بار بین یک وعده غذایی صرف کنید.

التهاب روده؛ آب ۲۱۴ گرم هویج و ۲۱۴ گرم سیب را روزی یک بار بین یک وعده غذایی بخورید.

آنژین صدری؛ آب ۱۶۸ گرم هویج، ۱۴۰ گرم چغندر و ۱۴۰ گرم خیار را روزی یک بار بین یک وعده غذایی مصرف کنید.

دیابت؛ آب ۱۶۸ گرم هویج، ۱۴۰ گرم کرفس، ۵۶ گرم کاسنی فرنگی و ۵۶ گرم جعفری را روزی یک بار بین غذا بخورید.

انسداد شریان های اکلیلی (سکته قلبی):

آب ۲۱۴ گرم هویج و ۵۶ گرم سیر را روزی یک بار بین غذا مصرف کنید.

آرتروز؛ آب ۲۱۴ گرم هویج، ۲۱۲ گرم کرفس و یک عدد گریپ فروت را روزی یک بار بین وعده غذایی بخورید.

یبوست؛ آب ۲۱۴ گرم هویج، ۱۱۲ گرم کرفس و ۱۱۲ گرم سیب را روزی یک بار بین وعده غذایی صرف کنید.

سنگ صفرا؛ آب ۱۶۸ گرم هویج، ۱۴۰ گرم چغندر و ۱۴۰ گرم خیار را روزی یک بار بین وعده غذایی بخورید.

اختلال عصبی؛ آب ۲۱۴ گرم هویج، ۱۶۸ گرم کرفس و ۵۶ گرم جعفری را روزی یک بار بین وعده غذایی بخورید.

التهاب کلیه؛ آب ۲۱۴ گرم هویج، ۱۶۸ گرم کرفس و ۵۶ گرم جعفری را روزی یک بار بین وعده غذایی بخورید.

اسهال؛ آب ۱۶۸ گرم هویج، ۱۴۰ گرم کرفس و ۱۴۰ گرم سیب روزی یک بار بین وعده غذایی مصرف شود.

آسم؛ آب ۲۱۴ گرم هویج، ۲۱۴ گرم کرفس و یک گریپ فروت را روزی یک بار بین وعده غذایی مصرف کنید.

سرطان؛ آب ۳۳۶ گرم هویج و ۱۱۲ گرم کلم برگ را روزی یک بار بین غذا بخورید.

فشار خون بالا؛ آب ۲۱۴ گرم هویج و یک دانه سیر را روزی یک بار بین وعده های غذایی بخورید.

آلرژی؛ آب ۲۱۴ گرم هویج و ۲۱۴ گرم کرفس را روزی یک بار بین غذا بخورید.

کم خونی؛ آب ۲۱۴ گرم هویج، ۵۶ گرم چغندر و ۱۶۸ گرم کرفس را روزی یک بار بین غذا مصرف کنید.

فتق؛ آب ۱۶۸ گرم هویج، ۱۶۸ گرم کرفس، ۵۶ گرم اسفناج و ۵۶ گرم جعفری را روزی یک بار بین غذا بخورید.

آنفلوآنزا؛ آب ۲۱۴ گرم هویج و ۲۱۴ گرم کرفس را روزی یک بار بین وعده غذایی بخورید.

تقویت کبد؛ مخلوطی از ۱۰۰ میلی لیتر آب خیار، ۱۰۰ میلی لیتر آب چغندر و ۳۰۰ میلی لیتر آب هویج را روزی یک بار بین وعده غذایی بخورید.

شب کوری و یا خشکی چشم؛ ۲۵۰ گرم هویج را در ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی حرارت کم قرار دهید تا پخته شود و روزی یک بار به مدت ۷ روز متوالی بخورید.

خارش سر و شوره سر؛ ۲۰۰ گرم هویج پخته را با کمی نمک دریایی روزی یک بار میل کنید.