یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا

فوائد پوست میوه ها


فوائد پوست میوه ها

بهتر است بدانید که بهترین راه برای رهایی از چروک های پوستی و مبارزه با سرطان ها، خوردن برخی صیفی جات و میوه ها با پوست است. در ادامه به ۵نوع از میوه هایی که پوست آنها دارای خواص …

بهتر است بدانید که بهترین راه برای رهایی از چروک های پوستی و مبارزه با سرطان ها، خوردن برخی صیفی جات و میوه ها با پوست است. در ادامه به ۵نوع از میوه هایی که پوست آنها دارای خواص مفیدی است اشاره می شود.

تا آنجا که دهان در تماس با انواع خوراکی ها، از جمله میوه هاست، تمام انواع آنها به نوعی نرم و آبدار هستند، به خصوص گوشت میانی یا همان مغز میوه. ولی طبق یک تحقیق انجام شده توسط دانشگاه فلوریدا، به این نتیجه رسیده اند که بعضی از انواع آنتی اکسیدان های محافظ سلامتی در پوست میوه ها موجود است. بنابراین دور ریختن پوست آنها عاقلانه نیست. مثلا میوه کیوی با اینکه پوستی کرکی دارد و خوردن آن چندان خوشایند نیست اما به هر حال باید راهی برای بدست آوردن مواد مغذی آن موجود باشد. پس بهتر است به هر طریق ممکن آنها را مصرف کنید.

سیب:

مواد فیتوشیمیایی ضد سرطانی موجود در پوست سیب درختی، ۵۷درصد بیشتر از مغز خود میوه آن است. بنابراین بهتر است از این به بعد سیب را با پوست آن مصرف کنید.

خیار:

پوست این میوه کم کالری از ماده سیلیکا تشکیل یافته است که خود این ماده باعث تازگی و طراوت پوست و مانع ایجاد چروک می شود. یعنی خاصیت کلاژنی دارد. هیچ پیشنهادی برای مقدار مصرف روزانه سیلیکا وجود ندارد ولی متخصصین اظهار کرده اند که حداقل ۵میلی گرم سیلیکا در یک روز مقداری است که بعد از خوردن یک خیار با پوست کسب می کنید.

بادمجان:

پوست بادمجان در حدود ۳۰۰میلیگرم ناسونین دارد. آنتی اکسیدانی که مانع از آسیب سلولهای مغزی می شود. همچنین حاوی ۲۰۰میلی گرم پتاسیم (ضدگرفتگی عضله) و ۱۳میلی گرم منیزیم مؤثر در ساختمان بافت پیوندی و ۳گرم فیبر مؤثر در لاغری شکم است.

کیوی:

مواد شیمیایی موجود در این پوست کرکدار عاملی برای مبارزه با باکتری های استافیلوکوک و باکتری ایکولای است.

پرتقال:

پوست پرتقال حاوی ماده لیمونین است که دشمن کشنده اشعه فرابنفش می باشد. دانشمندان معتقدند که خوردن یک قاشق چای خوری پوست پرتقال در هر هفته، احتمال ابتلا به سرطان پوست را تا ۳۰درصد کاهش می دهد.