جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

برنج مخلوط


برنج مخلوط

کره را در قابلمه بریزید ، زیره و دانه خردل را به آن اضافه کنید. پس از یک دقیقه، پودر دارچین و فلفل سبز را به آن بیفزایید و برای چند ثانیه هم بزنید.

مواد لازم:

برنج آب کش شده: ۲پیمانه

فلفل دلمه ای خرد شده: یک عدد

فلفل سبز کوچک، خرد شده: یک عدد

دانه خردل: نصف قاشق مرباخوری

زیره سیاه: نصف قاشق مرباخوری

مغز بادام زمینی یا بادام هندی تفت داده و خرد شده: یک قاشق غذاخوری

فلفل سیاه: کمی

پودر دارچین: کمی

نمک: به میزان کافی

کره: ۲قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

کره را در قابلمه بریزید ، زیره و دانه خردل را به آن اضافه کنید. پس از یک دقیقه، پودر دارچین و فلفل سبز را به آن بیفزایید و برای چند ثانیه هم بزنید.

در این مرحله فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۴دقیقه روی حرارت کم بپزید تا نرم شود. نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.

برنج و بادام را اضافه کنید، آرام هم بزنید و بگذارید کمی دم بکشد.