دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا

۵ عادت نه چندان خوب


۵ عادت نه چندان خوب

در زندگی هر فرد عاداتی وجود دارند که ممکن است با خودتان فکر کنید عادات بسیار خوبی هستند و بهتر است بیشتر به آنها پرداخته یا به دیگران هم آموزش دهید در حالی که واقعا این طور نیست. …

در زندگی هر فرد عاداتی وجود دارند که ممکن است با خودتان فکر کنید عادات بسیار خوبی هستند و بهتر است بیشتر به آنها پرداخته یا به دیگران هم آموزش دهید در حالی که واقعا این طور نیست. در اینجا شما را با ۵ عادتی آشنا می کنیم که به آن خوبی‌ها که شما فکر می‌کنید، نیستند.

۱) انجام حرکات کششی قبل از آغاز ورزش بسیاری از افراد قبل از آنکه کلاس بدن‌سازی یا ایروبیک خود را آغاز کنند یا حتی بخواهند بدوند، حرکات کششی انجام می‌دهند چون معتقدند این حرکات جلوی آسیب‌دیدگی را گرفته و سبب افزایش نرمی بدن‌شان می‌شود. در واقع از نظر علمی این موضوع به اثبات نرسیده است. حتی جالب است بدانید بررسی‌ها نشان داده انجام حرکات کششی زیاد قبل از شروع ورزش می‌تواند سبب کاهش قدرت ماهیچه‌ای شود. برای سالم ماندن کافی است تنها برخی ماهیچه‌های درگیر را برای چند لحظه‌ای قبل و بعد از ورزش بکشید.

۲) استفاده از صابون‌های آنتی‌باکتریال به شما توصیه می‌کنیم به جای صابون‌ها و مواد شوینده آنتی‌باکتریال، از صابون‌ها و شوینده‌های معمولی برای شستشوی دست‌ها و ظروف و لباس‌هایتان استفاده کنید. صابون‌ها و شوینده‌های آنتی‌باکتریال سبب مقاوم شدن میکروب‌ها به آنتی‌بیوتیک‌ها و درمان سخت‌تر عفونت‌ها می‌شود.

۳) انجام فعالیت‌های ورزشی بدون وقفه برخی افراد فکر می‌کنند ورزش برای سلامت خوب است و هر چه بیشتر ورزش کنیم، بهتر است. این موضوع را به خاطر بسپارید که ماهیچه‌ها تنها در کلاس‌های بدن‌سازی قوی نمی‌شوند. تغذیه صحیح و استراحت در کنار ورزش سبب افزایش تراکم استخوانی و ماهیچه‌ای می‌شود. اگر به طور مرتب بدون استراحت ورزش کنید، ارگانیسم‌ها هیچ شانسی برای بازسازی نخواهند داشت.

۴) مصرف قندهای مصنوعی برای کم کردن وزن طبق تحقیقی که در ماه اوت ۲۰۰۸ میلادی در مجله obesity به چاپ رسیده است، افراد با وزن طبیعی که بیش از ۲۱ نوشابه گازدار رژیمی با قند مصنوعی در هفته بنوشند ۲ برابر بیش از سایرین به چاقی مبتلا می‌شوند. جالب است بدانید رابطه بین مصرف نوشابه‌های رژیمی و چاقی یک دلیل روانی دارد و آن اینکه وقتی فردی این‌گونه موادی را مصرف می‌کند در حقیقت مغز فریب خورده و چون حس سیری القا نمی‌شود، فرد تمایل بیشتری به مصرف مواد غذایی پرکالری به ویژه چربی‌ها پیدا می‌کند.

۵) نخوردن صبحانه برخی افراد گمان می‌کنند با نخوردن صبحانه کالری کمتری وارد بدن‌شان می‌شود ولی حقیقت آن است که صبحانه نخوردن سبب زیاده‌خوری در طول روز و در نتیجه افزایش وزن می‌شود.

readers digest