چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا
سالاد شلغم
مواد لازم ( جهت ۳تا ۴ نفر):
شلغم پوست گرفته و رنده شده:
نیم کیلو
گشنیزیا جعفری ساطوری شده:
نیم پیمانه
هویج رنده شده:
۲ عدد متوسط
لیمو:
دوعدد
روغن زیتون:
۳ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ساییده شده:
اندکی
نمک:
به میزان لازم
طرز تهیه:
شلغم را کمی نمک بپاشید و در یک بشقاب ته گرد بریزید. لیمو را آب بگیرید و با روغن روی شلغم
بدهید. فلفل بپاشید. سالاد را با جعفری یا گیشنیز آرایش دهید.
سالاد ترب سیاه : به جای شلغم ترب سیاه پوست گرفته و خرد کرده به کار برید. بهتر است ترب
سیاه خرد کرده را یک ساعت در آب سرد بخوابانید تا تندی آن گرفته شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست