پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

همبرگر مراکشی با سالسا


همبرگر مراکشی با سالسا

روغن زیتون، آبلیمو و عسل را داخل یک کاسه متوسط مخلوط کنید و سپس با چغندر، پرتقال، پیاز و زیتون مخلوط کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

مجموعاً: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه :

برای ۴ نفر

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

عسل ۱ قاشق غذاخوری

چغندر ۲ عدد (پخته، پوست کنده و حبه شده)

پرتقال ۱ عدد (پوست کنده و حبه شده)

پیاز [پیاز] ۱ فنجان (پیاز قرمز خرد شده)

زیتون ۱/۴ فنجان (بدون هسته و خرد شده)

موسیر ۱ عدد (خرد شده)

گشنیز ۲ قاشق غذاخوری (خرد شده)

فلفل سبز ۱ عدد (بدون هسته و خرد شده)

سیر [سیر] ۱ حبه (رنده شده)

نمک ۱ و ۱/۴ قاشق چای خوری

فلفل سیاه ۳/۴ قاشق چای خوری

فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری

زیره ۱/۲ قاشق چای خوری

گوشت چرخ کرده ۸۰۰ گرم

روغن گیاهی به مقدار لازم

نان همبرگر ۴ عدد (بزرگ)

کاهو ۱ و ۱/۳ فنجان (خرد شده)

سس مایونز به مقدار لازم

طرز تهیه سالسا:

روغن زیتون، آبلیمو و عسل را داخل یک کاسه متوسط مخلوط کنید و سپس با چغندر، پرتقال، پیاز و زیتون مخلوط کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.

طرز تهیه برگر:

موسیر، گشنیز، فلفل سبز، سیر، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زیره را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. گوشت چرخ کرده را به مخلوط اضافه کنید و آرام ترکیب کنید.

از مواد درست شده چهار عدد همبرگر درست کنید و روی یک سینی بچینید.

سینی منقل را با اسپری روغن بپاشید و باربیکیو را آماده کنید. نان برگر ها را روی منقل به مدت ۲ دقیقه تست کنید تا داخل نان ها برشته شود و به سطح صاف انتقال دهید.

کاهو و یک قاشق از سس سالسا روی نان برگر ها قرار دهید.

هر طرف از برگر ها را به مدت ۴ دقیقه روی منقل بپزید، سپس هر یک از آنها را روی نان برگرها قرار دهید و روی آن سس مایونز بریزید و با باقیمانده سس سالسا سرو کنید.