شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

مرغ با طعم لیمو و جعفری


مرغ با طعم لیمو و جعفری

● مواد لازم برای ۲نفر:
▪ خرده نان تازه: ۵۰گرم
▪ پوست یک عدد لیمو
▪ جعفری خرد شده: ۲قاشق غذاخوری
▪ سینه مرغ: ۲عدد (حدود ۳۰۰گرم)
▪ تخم مرغ: متوسط یک عدد
▪ سیب زمینی متوسط: ۲ تا ۳عدد
▪ روغن: …

مواد لازم برای ۲نفر:

خرده نان تازه:

۵۰گرم

پوست یک عدد لیمو

جعفری خرد شده:

۲قاشق غذاخوری

سینه مرغ:

۲عدد (حدود ۳۰۰گرم)

تخم مرغ:

متوسط یک عدد

سیب زمینی متوسط:

۲ تا ۳عدد

روغن:

یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل:

به اندازه کافی

طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

خرده نان، پوست لیمو، جعفری، نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید. مرغ را به شکل نوار برش بزنید، سپس اول در تخم مرغ و بعد مخلوط خرده نان بغلتانید و روی سینی نچسب مخصوص فر بچینید. سیب زمینی پوست نگرفته شده را به شکل خلال برش بزنید و همراه با روغن خوب مخلوط کنید و در سینی نچسب مخصوص فر قرار دهید. سیب زمینی ها را در قسمت بالای فر و مرغ را در قسمت پایین فر قرار دهید.برای این که مرغ کاملاً پخته و طلایی شود پخت را، ۳۰ تا ۴۰دقیقه ادامه دهید.