یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

خوراک فیله ماهی با شاه میگو


خوراک فیله ماهی با شاه میگو

● مواد لازم:
▪ فیله ماهی: ‌۱۵۰ گرم
▪ شاه میگو: ۸ عدد
▪ مارچوبه: یک دسته کوچک
▪ ریحان: یک دسته کوچک
▪ ماهی کولی: ۳۰ گرم
▪ سیر: ۴ حبه
▪ گوجه‌فرنگی: ۳ تا ۴ عدد
▪ لیمو: یک عدد

● طرز تهیه
در یک سینی …

مواد لازم:

فیله ماهی:

‌۱۵۰ گرم

شاه میگو:

۸ عدد

مارچوبه:

یک دسته کوچک

ریحان:

یک دسته کوچک

ماهی کولی:

۳۰ گرم

سیر:

۴ حبه

گوجه‌فرنگی:

۳ تا ۴ عدد

لیمو:

یک عدد

طرز تهیه

در یک سینی فر، ماهی قزل‌‌آلا را برش زده و همراه با میگو بچینید، روغن زیتون را روی کل ماهی‌ها بریزید و نمک را فراموش نکنید. مارچوبه‌ها را با چاقو برش زده و روی ماهی‌‌ها قرار دهید. می‌توانید از ماهی کولی نیز در کنار ماهی اصلی استفاده کنید که هم تنوع بیشتری دارد و هم ماهی‌های دیگر را خوشمزه می‌کند. سیر را پوست کنده و در ۴‌طرف ‌تابه قرار دهید و در مرحله بعد گوجه‌ها را از وسط نصف کرده و یک دسته کوچک ریحان روی ماهی‌ها قرار دهید و داخل فر گذاشته و منتظر بمانید تا کاملا طلایی و پخته شود. پس از ۱۰ دقیقه سینی را مجدد بیرون کشیده و روغن زیتون به آن اضافه کنید تا به کف سینی نچسبد. برای سرو ماهی‌ها یک لیمو را نصف کرده و کنار آن قرار دهید.