یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا
خوراک فیله ماهی با شاه میگو
مواد لازم:
فیله ماهی:
۱۵۰ گرم
شاه میگو:
۸ عدد
مارچوبه:
یک دسته کوچک
ریحان:
یک دسته کوچک
ماهی کولی:
۳۰ گرم
سیر:
۴ حبه
گوجهفرنگی:
۳ تا ۴ عدد
لیمو:
یک عدد
طرز تهیه
در یک سینی فر، ماهی قزلآلا را برش زده و همراه با میگو بچینید، روغن زیتون را روی کل ماهیها بریزید و نمک را فراموش نکنید. مارچوبهها را با چاقو برش زده و روی ماهیها قرار دهید. میتوانید از ماهی کولی نیز در کنار ماهی اصلی استفاده کنید که هم تنوع بیشتری دارد و هم ماهیهای دیگر را خوشمزه میکند. سیر را پوست کنده و در ۴طرف تابه قرار دهید و در مرحله بعد گوجهها را از وسط نصف کرده و یک دسته کوچک ریحان روی ماهیها قرار دهید و داخل فر گذاشته و منتظر بمانید تا کاملا طلایی و پخته شود. پس از ۱۰ دقیقه سینی را مجدد بیرون کشیده و روغن زیتون به آن اضافه کنید تا به کف سینی نچسبد. برای سرو ماهیها یک لیمو را نصف کرده و کنار آن قرار دهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست