سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
باقلوای خرما و گردو
مواد لازم:
خمیر یوفکا باقلوا:
۳۰ ورق ۱۰×۲۰
خرما:
۳۰ عدد
گردو:
۸ عدد
کره:
۵۰ گرم
شربت قوام آمده:
به میزان لازم
روغن مایع:
۳ قاشق سوپخوری
پودرپسته:
به میزان لازم برای تزئین
روش تهیه :
ابتدا ورقهای یوفکا را به ابعاد ۱۰×۲۰ سانتیمتر تقسیم کرده سپس هر گردو را به ۴ قسمت تقسیم میکنیم. خرماها را از هسته گرفته و میان آنها را یکچهارم از یک گردو قرار میدهیم. خرمای مغزدار را یک طرف خمیر گذاشته از ۲ طرف لای خرما تا میکنیم و خرما را لوله میکنیم تا خمیر تمام شود. کمی کره به انتهای خمیر میزنیم و آن را میچسبانیم تا باز نشود. رولهای آماده شده را داخل ظرفی مناسب که در فر بگذاریم میچینیم، باقی مانده کره را ذوب کرده و با روغن مایع مخلوط میکنیم و روی مواد میریزیم، باقلواها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم میپزیم. پس از پخت روی تمام باقلواها شربت میریزیم و با پودر پسته تزئین میکنیم.
مجله زندگی ایده آل
باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست