سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

کباب پیک نیکی، مخصوص سیزده بدر


کباب پیک نیکی، مخصوص سیزده بدر

پیشنهاد ویژه برای آنهایی که می خواهند در پیک نیک کباب بزنند.

مواد لازم برای ۲ نفر

۴۰۰ گرم فیله مرغ یا سینه مرغ بدون استخوان

۱ عددپیازخرد شده

۱ ق س زعفران دم کرده

۲ق س رب انار ملس

۳ ق س آب‌لیمو تازه

۲ق س ماست

۵۰ گرم کره

۴ عددسیخ چوبی

به میزان لازم نمک و فلفل

گردو به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. ابتدا مرغ را به‌صورت تکه‌های ۴-۳ سانتی خرد کنید و آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید. پیاز خرد شده، آب‌لیمو و کمی نمک و فلفل هم داخل کاسه بریزید و تکه‌های مرغ را آغشته به مواد کنید. ظرف را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.

۲. در یک کاسه ماست و زعفران را باهم مخلوط کنید. بعدازآنکه تکه‌های مرغ خوب مزه دار شدند، مخلوط ماست و زعفران را داخل ظرف بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد تکه‌های مرغ برود.

۳. حالا تکه‌های مرغ را به سیخ بکشید. در یک تابه مناسب مقداری کره بریزید و آن را روی حرارتکم قرار دهید. حالا سیخ‌ها را داخل تابه بچینید تا مرغ‌ها پخته و طلایی شوند. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا تکه‌های مرغ خوب مغز پخت شوند.

۴. رب انار و گردو را باهم مخلوط کنید، سپس آن را داخل تابه روی مرغ‌هابریزید و ۵ دقیقه صبر کنید تا مواد به خورد مرغ برود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کباب‌ها را سرو کنید.

فوت و فن

اگر می خواهید کباب شما ترش تر شود می  توانید از رب انار ترش استفاده کنید.