یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

پخت مرغ مکزیکی با ماکروفر


● مواد لازم:
▪ گوشت مرغ ۵۰۰ گرم
▪ کره ۲۵ گرم
▪ فلفل سبز دلمه ای ۱ عدد
▪ فلفل قرمز دلمه ای ۱ عدد
▪ پیاز ۱ عدد
▪ خامه ۵۰ گرم
▪ قارچ ۱۵۰ گرم
▪ آب گوجه فرنگی ۳۵۰ گرم
▪ ذرت کنسرو شده ۱۵۰ گرم
▪ …

مواد لازم:

گوشت مرغ ۵۰۰ گرم

کره ۲۵ گرم

فلفل سبز دلمه ای ۱ عدد

فلفل قرمز دلمه ای ۱ عدد

پیاز ۱ عدد

خامه ۵۰ گرم

قارچ ۱۵۰ گرم

آب گوجه فرنگی ۳۵۰ گرم

ذرت کنسرو شده ۱۵۰ گرم

جعفری ساطوری شده ۱۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۱۰۰ گرم

سیر کمی

نمک کمی

فلفل کمی

ادویه کمی

طرز تهیه "

ابتدا کره را در یک ظرف گود مناسب ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه با قدرت ۱۰۰ % داخل مایکروفر قرار دهید. سپس سیر، پیاز، فلفل سبز و قرمز را که خرد کرده اید داخل کره بریزید و روی ظرف را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید، به مدت ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. سپس مرغ آغشته به ادویه را به مخلوط اضافه کنید و آب گورجه فرنگی، رب گورجه، قارچ، نمک و فلفل روی آن ریخته و درب ظرف را گذاشته و به مدت ۵-۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید سپس ظرف را از مایکروفر بیرون آورده و مرغ را از آن خارج بنمایید و سس را با خامه مخلوط نمایید. مرغ را داخل ظرف برگردانید و روی آن را با جعفری خرد شده بپوشانید.

http://gourmand.blogfa.com/cat-۳۱.aspx