جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا

فلافل سیب زمینی


فلافل سیب زمینی

سیب زمینی ها را پوست کنید و حلقه حلقه برش نازک بزنید و در آب خیس کنید.

مواد لازم:

سیب زمینی متوسط - ۴عدد

آردنخود - یک پیمانه

رازیانه - یک قاشق چای خوری

پودر فلفل - یک یا نصف قاشق چای خوری

کنجد - یک قاشق مرباخوری

نمک - کمی

روغن - یک پیمانه برای سرخ کردن

آب - نصف پیمانه

برگ شنبلیله خرد شده - یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

سیب زمینی ها را پوست کنید و حلقه حلقه برش نازک بزنید و در آب خیس کنید.

آب و آرد نخود را طوری هم بزنید که غلظت خامه شل را پیدا کند.

رازیانه، پودرفلفل، کنجد، نمک و شنبلیله خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

روغن را در ماهیتابه داغ کنید و هر بار یک عدد از برش ها را در مایه تهیه شده بغلتانید و در روغن سرخ کنید.

فلافل را داغ، داغ با سس موردنظر سرو کنید.