دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

برش های بلغور جو


برش های بلغور جو

▪ مواد لازم:
- کره نرم - ۲۲۵ گرم
- شکر(ترجیحا قهوه ای) - یک و نیم پیمانه
- تخم مرغ - ۲ عدد
- وانیل - کمی
- آرد - ۲ پیمانه
- جوش شیرین - یک قاشق مرباخوری
- نمک - نصف قاشق مرباخوری
- بلغور جو زودپز - یک و …

مواد لازم:

- کره نرم - ۲۲۵ گرم

- شکر(ترجیحا قهوه ای) - یک و نیم پیمانه

- تخم مرغ - ۲ عدد

- وانیل - کمی

- آرد - ۲ پیمانه

- جوش شیرین - یک قاشق مرباخوری

- نمک - نصف قاشق مرباخوری

- بلغور جو زودپز - یک و نیم پیمانه

- گردوی درشت خرد شده - یک پیمانه

- چیپس های شکلاتی - ۲ پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سلسیوس روشن و تنظیم کنید.

کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

تخم مرغ و وانیل اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید.

سرعت همزن را پایین بیاورید و آرد، جوش شیرین و نمک را که از قبل مخلوط کرده اید، اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید.

در این مرحله بلغور جو، گردو و چیپس های شکلاتی را نیز به مواد اضافه کنید.

مواد را در ظرفی که از قبل چرب کرده اید، پهن و روی آن را صاف کنید و به مدت ۱۶ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود. پس از این که کاملا خنک شد، برش بزنید.