شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا

سیخ کباب را داغ کنید


سیخ کباب را داغ کنید

درست است که خانم ها خانه دار هر بار که ناهار یا شام خوراک به اعضای خانواده یا به مهمانان خود می خورانند بعد از استفاده از سیخ کباب آنها را خوب می ترشند و می سایند و می شویند, اما …

درست است که خانم ها خانه دار هر بار که ناهار یا شام خوراک به اعضای خانواده یا به مهمانان خود می خورانند بعد از استفاده از سیخ کباب آنها را خوب می ترشند و می سایند و می شویند, اما بهتر است که شما علاوه بر همه این اقدامات هر وقت قصد استفاده از سیخ ها را دارید ابتدا یکی یکی آنها را روی شعله آتش داغ کنید و سپس با دستمال پاک کنید و بعد استفاده کنید.