سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

سالاد بادمجان


سالاد بادمجان

● مواد لازم:
▪ بادمجان کباب شده ی بدون پوست: پانصد گرم
▪ برنج پخته: دویست گرم
▪ گوجه فرنگی فیله شده: سه عدد
▪ نعنای خرد شده: یک قاشق سوپخوری
▪ خامه در صورت دلخواه: صد گرم
▪ نمک و فلفل: …

مواد لازم:

بادمجان کباب شده ی بدون پوست:

پانصد گرم

برنج پخته:

دویست گرم

گوجه فرنگی فیله شده:

سه عدد

نعنای خرد شده:

یک قاشق سوپخوری

خامه در صورت دلخواه:

صد گرم

نمک و فلفل:

به میزان لازم

تخم مرغ آب پز :

یک تا دو حبه

سس مایونز:

یک پیمانه

آب لیمو ترش تازه:

یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

بادمجان ها را بعد از شستن روی سینی گذاشته و در فر در دمای ۳۵۰ درجه، طبقه ی وسط به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم و بعد پوست و دانه های بادمجان را در آورده و روی تخته ساطوری می کنیم و در ظرف می ریزیم. برنج پخته شده و تخم مرغ آب پز خرد شده و خیار ریز شده را به آن اضافه کرده و گوجه فرنگی هایی که پوست و دانه شان را جدا کرده ایم، خرد می کنیم و داخل مواد می ریزیم. در یک کاسه، سس مایونز، نعنای خرد شده، سیر رنده شده، آب لیمو ترش تازه، نمک و فلفل را مخلوط کرده و اگر خواستیم خامه را نیز می افزاییم و این سس را به سالاد اضافه کردهف در ظرف می ریزیم و سرو می کنیم.