سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
سالاد بادمجان
مواد لازم:
بادمجان کباب شده ی بدون پوست:
پانصد گرم
برنج پخته:
دویست گرم
گوجه فرنگی فیله شده:
سه عدد
نعنای خرد شده:
یک قاشق سوپخوری
خامه در صورت دلخواه:
صد گرم
نمک و فلفل:
به میزان لازم
تخم مرغ آب پز :
یک تا دو حبه
سس مایونز:
یک پیمانه
آب لیمو ترش تازه:
یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
بادمجان ها را بعد از شستن روی سینی گذاشته و در فر در دمای ۳۵۰ درجه، طبقه ی وسط به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم و بعد پوست و دانه های بادمجان را در آورده و روی تخته ساطوری می کنیم و در ظرف می ریزیم. برنج پخته شده و تخم مرغ آب پز خرد شده و خیار ریز شده را به آن اضافه کرده و گوجه فرنگی هایی که پوست و دانه شان را جدا کرده ایم، خرد می کنیم و داخل مواد می ریزیم. در یک کاسه، سس مایونز، نعنای خرد شده، سیر رنده شده، آب لیمو ترش تازه، نمک و فلفل را مخلوط کرده و اگر خواستیم خامه را نیز می افزاییم و این سس را به سالاد اضافه کردهف در ظرف می ریزیم و سرو می کنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست