پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا
اسیدی شدن خون
هنگام روزه داری بدن از ذخایر خود استفاده می کند و سوخت و ساز و دفع مواد بیشتر است و خون حالت اسیدی بیشتری می گیرد. بنابراین مصرف موادی که به خون حالت قلیایی دهد مانند آب، میوه های طبیعی (به جز آلو، گوجه فرنگی و زردآلو) در ماه رمضان مفید است.
آب میوه های مصنوعی در واقع نوعی نوشابه است که سودازاست و به علت محتوای زیاد شکر، چاق کننده است و مصرف آن توصیه نمی شود. مصرف موادقندی طبیعی مانند خرما و شربت های طبیعی به همراه گلاب و ... برای جلوگیری از افت قندخون بعد از افطار مفید است. استفاده از غذاهای ملین مانند حلیم و آش که حاوی نخود است و مصرف ترکیبی از آن که هوموس نام دارد و در نواحی مدیترانه متداول است، نیز مفید است. استفاده از غذاهای خشک مانند کوکو و کتلت کمتر توصیه می شود مگر این که با سبزی خوردن و لیمو مصرف شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست