دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا
دلمه فلفل با ماكارانی
مواد لازم:
ماكارانی پیچ پخته:
۱۰۰ گرم
سس گوجه فرنگی:
۱۵۰ گرم
زیتون سیاه ریز شده:
۲۵۰ گرم
فلفل دلمه قرمز:
۲ عدد
فلفل دلمه زرد:
۲ عدد
روغن زیتون:
۲ قاشق غذاخوری
عصاره سبزی گالینابلانكا:
۳ عدد
سویای خشك:
۵۰ گرم
پیاز رنده شده:
۱ عدد
طرز تهیه:
ابتدا سویا را بههمراه یك عدد عصاره سبزی در نیم لیتر آب خیس كرده و بعد از ده دقیقه آبكش كرده و در تابه به همراه پیاز و روغن زیتون تفت میدهیم.سپس یك عدد عصاره سبزی را به آن افزوده و به همراه ماكارانی پخته و به مدت ده دقیقه دیگر تفت میدهیم.آنگاه سس گوجه فرنگی را با آن مخلوط و داخل فلفل دلمهها را خالی كرده و آنها را با مواد پرمیكنیم و فلفل دلمههای پرشده را داخل قابلمه چیده، یك عدد دیگر عصاره سبزی را در دو لیوان آب جوش حل كرده و كف قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم به مدت چهل دقیقه میپزیم.در آخر غذا را در دیس مخصوص كشیده و با ریحان میل میكنیم.
مسعود پزشکیان ایران پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی دولت چهاردهم رئیس جمهور انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403
آلودگی هوا استان مرکزی تب دنگی تهران هواشناسی کنکور قتل شهرداری تهران سلامت آموزش و پرورش سازمان هواشناسی پلیس راهور
تورم دولت سیزدهم بانک مرکزی قیمت دلار قیمت خودرو خودرو قیمت طلا بورس بازار خودرو حقوق بازنشستگان بازار سرمایه دلار
عاشورا کربلا تلویزیون امام حسین (ع) سینمای ایران کتاب رامبد جوان سینما هنرمندان
کنکور ۱۴۰۳ طب سنتی باتری
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه روسیه آمریکا انگلیس جو بایدن چین فرانسه حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال یورو 2024 خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس لیگ برتر علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات لیگ برتر تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا ترکیه
سامسونگ ناسا فناوری هوش مصنوعی
رژیم غذایی تب دانگ ویتامین کاهش وزن پوکی استخوان آلزایمر سردرد تناسب اندام