چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
چند سوال رایج پوستی
![چند سوال رایج پوستی](/web/imgs/16/161/gipzs1.jpeg)
۱) در چه سنی من باید کاربرد کرمهای صورت را شروع کنم؟
هنگامیکه شما به سن ۱۶ سالگی میرسید باید کاربرد کرمها و سرمهای صورت مرطوب کننده را شروع کنید. آنها پوست شما را از آفتاب، باد، سرما و از آلودگیهای محیطی محافظت میکنند. آنها حاوی اجزاء مغذی هستند و پوست را عمیقاً مرطوب میکنند.
۲) یک کرم پوستی چرب میتواند تشکیل جوشها را تحریک کند؟
بله. گاهی اوقات یک کرم پوستی چرب میتواند تشکیل جوشهای چرکی، دانههای سرسفید و سرسیاه را تحریک کند. به همین دلیل است که شما باید با یک متخصص پوست یا زیبایی مشورت کنید تا بدانید چه کرمی برای پوست شما از همه مناسبتر است.
۳) تفاوت بین کرم شب و روز چیست؟
تفاوت اصلی بین کرم شب و روز این است که کرمهای روز سبکتر از کرمهای شب هستند. کرمهای روز آسانتر جذب پوست میشوند و جهت استفاده به عنوان پایه آرایش مناسب هستند.
کرمهای شب حاوی اجزاء مغذیتری هستند و اغلب لکههای چربی براق روی پوست باقی میگذارند.
۴) این درست است که صابون برای پوست بد است؟
بله. درست است که صابون برای پوست بد است اما امروزه فرآوردههای مایع بسیاری وجود دارند که اختصاصاً برای پوست ظریف صورت طراحی میشوند. آنها حاوی اسانسهای روغنی، پروتئینها، کلاژن و اجزاء نرمکننده هستند.
۵) چه چیزی آکنه ایجاد میکند؟
فاکتورهای متعددی شناخته شدهاند که با آکنه مرتبط هستند: تغییرات هورمونی، استرس، غدد بیشفعال، باکتریها در منافذ پوست و غیره.
۶) چطور میتوانم از شر زخمهای ناشی از آکنه رهایی پیدا کنم؟
زخمهای آکنه که " ماکول" نامیده میشوند میتوانند برای چند سال باقی بمانند. در برخی موارد این جای زخمها تنها روی سطح پوست واقع میشوند و میتوانند به آسانی با داروهای مناسب درمان شوند. در موارد دیگر آکنه زخمهای عمیقتر را به جا میگذارد که اغلب میتوانند با درم ابریشن یا پیلینگهای شیمیایی محو شوند.
۷) جوشهای پشت را چگونه درمان کنیم؟
هنگامیکه پوست پشت بسیار چرب باشد، جوشها و دملهای چرکی کوچکی ممکن است تشکیل شوند. ضروری است که به صورت منظم کمر را پاک و لایه برداری کنید. هر هفته کمرتان را جهت برداشتن کثیفیهای داخل منافذ لایهبرداری کنید. هفته ای یکبار یک ماسک پشت و شیر مرطوب کننده بدن را بکار برید.
۸) هر چند وقت یکبار باید کرم صورت خود را جایگزین کنم؟
شما بسته به فصل باید کرمهای صورت مختلفی را بکار برید. در طی ماههای تابستان یک کرم مرطوبکننده با ضد آفتاب با SPF حداقل ۲۵ بکار برید، در طی زمستان یک کرم مغذی با اجزاء محافظ بر علیه سرما و باد با ۱۵SPF یا بیشتر بکار برید.
۹) اگر پوست من خیلی چرب باشد باید زیر آرایش کرم مرطوب کننده بکار برم؟
بله مرطوب کنندهها از پوست حمایت کرده و به آن آرامش میدهند و یکنواخت شدن زیرسازی را آسانتر میکنند. اگر آرایش شما در عرض چند ساعت از زمان استفاده محو میشود یا هنگامیکه شما آنرا روی پوست یکنواخت میکنید به سختی حرکت میکند این بدان معنی است که احتمالاً پوست شما به مرطوبکننده بیشتری نیاز دارد.
۱۰) اگر در تمام صورتم دانههای سرسیاه دارم، بخصوص روی بینی و چانه، چطور میتوانم از شر آنها خلاص شوم؟
متاسفانه شما جهت کاهش اندازه منفذ و دانههای سرسیاه کار زیادی نمیتوانید انجام دهید، اما میتوانید میزان کثیفی و روغنی را که در آنها گیر میکند و علت اصلی تشکیل دانههای سرسیاه است را به حداقل برسانید. همانطور که میدانیم دانههای سرسیاه هنگامیکه آرایش، کثیفی و روغن در منافذ گیر میکنند تشکیل میشوند، بنابراین پاک کردن روزانه ضروری است.
شما باید فقط فرآوردههای فاقد چربی را بکار برید. صورتتان را دوبار در روز بشوئید، یک اسکراب دانهدار که کثیفی را از منافذ بیرون میآورد را بکار برید. همیشه از کرم های صورت ضد لک حاوی اسید سالی سیلیک یا بنزوئیل پراکساید استفاده کنید.
ترجمه :دکتر نگار اصغر بیگ
http://www.beauty-advices.com/۱۰-skin-questions
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست