سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا

اوباما هرگز رئیس جمهور آمریکا نخواهد شد ولی


اوباما هرگز رئیس جمهور آمریکا نخواهد شد ولی

آیا امکان دارد که باراک اوباما متصدی منصب ریاست جمهوری شود با وجود پیروزی های مستمری که اوباما در انتخابات حزب دموکرات در سطح ایالت ها به دست آورده ولی تمامی اینها در نهایت نوعی سرگرمی انتخاباتی است

آیا امکان دارد که باراک اوباما متصدی منصب ریاست جمهوری شود؟ با وجود پیروزی های مستمری که اوباما در انتخابات حزب دموکرات در سطح ایالت ها به دست آورده ؛ ولی تمامی اینها در نهایت نوعی سرگرمی انتخاباتی است. به دیگر سخن خلق چنین صحنه هایی، تنها باعث داغ شدن عرصه انتخابات می شود و هیجان و لذت را در وجود تماشاچی ها (شرکت کنندگان در انتخابات) بر می انگیزد.

حزب جنگ طلبان آمریکا تصمیم گرفته است که اوباما یک نقش ثانوی را بر عهده داشته باشد و هرگز اجازه ندهد نقش یک قهرمان را ایفا کند یعنی اینکه به او اجازه نمی دهد که حتی برای یک روز حاکمیت ایالات متحده را بر عهده گیرد.

دلیل اصلی پیروزی و موفقیت اوباما در ایالات متحده این بوده است که وی ـ بر خلاف رقیبش یعنی هیلاری کلینتون ـ مخالفت خود را با حمله آمریکا به عراق اعلام کرد، حمله ای که در نگاه جامعه آمریکا یک بار سنگین و یک کابوس ضجرآور قلمداد می شود. البته باید توجه داشت همان چیزی که باعث افزایش محبوبیت ملی اوباما شده، عاملی است که مدیران عرصه صنایع نظامی را بر آن می دارد تا با استفاده از تمامی توان خود و همچنین ابزارهای تحت اختیارشان برای حذف وی تلاش کنند.

حزب جنگ طلبی که امروز اداره کارخانه های صنایع و تولیدات نظامی را بر عهده دارد، هرگز اجازه نمی دهد که اوباما ریاست جمهوری آمریکا را بر عهده گیرد که البته خود اوباما نیز از این حقیقت به خوبی آگاه است.

اوباما با شایستگی تمام توانست احساسات ملت آمریکا را با خود همراه سازد و بخش اعظم آرای دموکرات ها در ایالات های مختلف را از آن خود کند ؛ ولی در نهایت مسائل به نفع جان مکین، دیگر نامزد ریاست جمهوری آمریکا رقم می خورد که از حمایت تولیدکنندگان و مدیران بخش صنایع نظامی برخوردار می باشد.

جاستن دایموندو می گوید: "برنامه های حزب جنگ طلب در آمریکا کاملا روشن می باشد و تلاشش در راستای سلب مشروعیت از هر آن کسی است که سیاست های ضد جنگ را در سر دارد و یا حتی در ضرورت انجام جنگ از سوی آمریکا تشکیک می کند."

● ایجاد حس تنفر نسبت به اوباما در میان مردم

مدیران صنایع نظامی آمریکا و حزب جمهوری خواه در حال حاضر حمله تبلیغاتی گسترده ای را علیه اوباما آغاز کرده اند و اتهامات فراوانی را به این چهره نسبت می دهند تا اینکه حس تنفر نسبت به وی را در وجود مردم ایجاد کنند. از جمله مسائلی که حزب جنگ طلبان بر روی آن تمرکز کرده اند و از آن به عنوان ابزاری برای مخدوش کردن چهره اوباما استفاده می نمایند، ماجرای رئیس کلیسایی است که اوباما در آن رفت و آمد دارد. وی که نامش جرمیا رایت می باشد، دولت آمریکا را متهم به تولید و انتشار ویروس ایدز کرده است.

رسانه های آمریکایی نیز سیاه پوستان از جمله باراک اوباما را متهم کرده اند که چنین اعتقادی در مورد دولت آمریکا دارند و با حرف کشیش جرمیا رایت موافق هستند، هر چند که این موافقت را با زبان بیان ننمایند. رسانه های این کشور همچنین می گویند که اوباما مسئولان اظهارات کشیش رایت است.

در مورد اتهام فوق الذکر باید بگویم که این اتهام از دیرباز در رسانه های آمریکا مطرح است و تنها این سیاه پوستان نیستند که معتقدند سازمان اطلاعات آمریکا ویروس ایدز را تولید و منتشر کرده است و کشیش رایت نیز اولین نفری نیست که دولت آمریکا را به تولید ویروس ایدز متهم کرده است.

● آمریکای نژادپرست

عجیب اینجاست که رسانه های آمریکایی به غیر از ماجرای تولید ویروس ایدز به دیگر اظهارات کشیش رایت اشاره ای نکردند، اظهاراتی که شاید اهمیت آن بیش از حرف های وی در مورد ایدز باشد.

رایت آمریکا را به نژاد پرستی متهم و تاکید کرده است که نژادپرستی تا حد زیادی در تعیین سیاست های خارجی آمریکا دخیل است.

این کشیش مسیحی می افزاید: "واشنگتن در برخورد با سیاه پوستان ساکن آمریکا نیز به شکلی نژادپرستانه عمل می کند تا جایی که تعداد زیادی از آنها را در زندان ها حبس کرده و شمار اندکی از آنها را می توان در دانشگاه ها دید."

رئیس کلیسای تثلیث مسیح خاطرنشان می سازد: "نژادپرستی در آمریکا به حدی است که یک انسان سیاه پوست با هر مقدار از تخصص و توان باشد، نمی تواند رئیس جمهور آمریکا شود. ضمنا جامعه آمریکا نیز حق یک زن سیاه پوست را تا آن حدی می دهد که بدنش می ارزد."

به نظر می رسد که دیدگاه های کشیش رایت که به عنوان مرجع دینی اوباما به شمار می رود، به هیچ وجه مورد توجه قرار نگرفته و تنها اظهاراتش در خصوص تولید ویروس ایدز به دست دولت آمریکا در محور اهتمام جای گرفته است و حال آنکه اتهام جامعه آمریکا به نژادپرستی و بیان این مطلب که یک سیاه پوست برای یک روز هم نمی تواند رئیس جمهور آمریکا باشد، بسیار خطرناک تر از موضوع ایدز است.

بد نیست بدانید که مرجع دینی اوباما، آمریکا را به اعمال نژادپرستی در سیاست های خارجی اش متهم می کند و واشنگتن را قاتل "نامبر وان" دنیا می داند و می گوید که ایالات متحده اولین وارد کننده مواد مخدر و اولین صادر کننده اسلحه در سطح بین المللی به شمار می رود، اسلحه ای که از آن برای کشتن انسان ها استفاده می شود.

به گفته این چهره دینی مسیحی، دولت آمریکا قاتلان حرفه ای را آموزش می دهد و همین دولت است که عراق، نیکاراگوئه و کامبوج را ویران کرد و کودکان و زنان را از دم تیغ گذراند.

کشیش رایت می گوید: "ایمان جامعه آمریکا به برتری نژاد سفید و حقارت نژاد سیاه بیش از ایمان شان به خدا است. هزینه ای که آمریکا صرف امور نظامی می کند، از مجموع هزینه هایی که کشورهای دنیا در این زمینه صرف می کنند، بیشتر است. امروز دولت آمریکا به توان خود در کشتار انسان ها می بالد. تنها در عراق بیش از یک میلیون نفر به دست آمریکا کشته شده اند ؛ البته پنتاگون به خاطر برخی عوامل نژادپرستانه از ارائه آمار مستند در خصوص تعداد کشته شدگان عراقی خودداری می کند و تنها آمار اندکی از نظامیان کشته شده آمریکایی می دهد."

● جان مکین، نامزد نژادپرست ریاست جمهوری آمریکا

کشیش رایت برای اثبات ماهیت نژادپرستانه دولت آمریکا به اظهارات جان مکین، یکی از نامزدان تصدی سمت ریاست جمهوری این کشور در مورد اشغال عراق اشاره کرد. این سناتور آمریکایی گفته بود: «نیروهای ما ۶۰ سال در ژاپن و ۵۰ سال در کره جنوبی باقی ماندند. بد نیست که یک چنین مدتی را در عراق نیز حضور داشته باشند.»

این کشیش آمریکایی چنین عنوان می دارد: «به اعتقاد بنده، زندگی عراقی ها برای سناتور جان مکین مهم نیست و مادامی که کشته شدگان در جریان جنگ ها آمریکایی نیستند، تعداد آنها هر چقدر هم زیاد باشد و وابسته به هر مکانی در دنیا باشند، هیچ اهمیتی ندارد.»

به اعتقاد رئیس کلیسای تثلیث مسیح، رابطه مستقیم میان نژادپرستی و استعمارگری وجود دارد ؛ یعنی اینکه نژادپرستی بنیان سیاست های استعمارگرایانه اروپا و آمریکا است. وی می گوید: "نظم جهانی مبتنی بر نژادپرستی است که نمونه آشکار آن حمایت بی شرمانه آمریکا از رژیم صهیونیستی، تضییع حقوق فلسطینیان و بستن اتهام آنتی سمتیستی به هر آن کسی می باشد که از حقوق ستمدیدگان فلسطینی دفاع می نماید. ایالات متحده به هیچ وجه به فکر حیات انسانیت نیست و تنها در اندیشه اجرای سیاست معروف هدف وسیله را توجیه می کند، می باشد."

جاستین رایموندو در تفسیر خود از اظهارات کشیش رایت گفت: «آمریکا از "اسرائیل" حمایت می کند و این در حالی است که تل آویو به روند اشغالگری خود در اراضی فلسطینی ادامه می دهد، شهرک سازی می کند و به تجاوزاتش علیه ملت فلسطین تداوم می بخشد. آری! مسائل مذکور همان چیزی بود که جیمی کارتر، نخست وزیر اسبق آمریکا از آن با عنوان نژادپرستی آشکار یاد می کرد.»

این تحلیلگر آمریکایی می افزاید: "دلایلی آشکاری وجود دارد که نشان می دهد اتهامات نسبت داده شده به آمریکا از سوی کشیش رایت درست است. ایالات متحده امروز اسرائیل را در خصوص حمله به لبنان و مناطق فلسطینی تشویق می کند. به اعتقاد بنده، هیچ ملتی در جهان به اندازه ملت فلسطین سختی و رنج نکشیده است و نمی کشد."

● اوباما هرگز به مقام ریاست جمهوری آمریکا نخواهد رسید

اوباما در حال حاضر در معرض شدیدترین حملات سازمان یافته تبلیغاتی قرار گرفته و جنگ طلبان او را مسئول اظهارات کشیش رایت می دانند ؛ البته بدون آنکه هیچ گونه بحثی در خصوص اظهارات این چهره دینی داشته باشند یا حتی بستر را برای بحث فراهم سازد.

ضمنا رسانه های آمریکا اوباما را وابسته به لویس فرقان می دانند و می گویند که او یک مسلمان بوده و در اندونزی به این دین درآمده است، ولی اسلامش را از دیگران مخفی می کند ؛ ضمن آنکه قلبش با مجاهدان مسلمان است. البته بنده نمی دانم که رسانه های آمریکا چگونه به قلب اوباما راه یافته اند و از آنچه در آن می گذرد، با خبر شده اند.

به هر حال، اتهاماتی که امروز به اوباما نسبت داده می شود، مرحله اول جنگ تبلیغاتی است که حزب جنگ طلب آمریکا برای نابودی این عضو سنا ترتیب داده است که دلیل اصلی آن را نیز باید در آرای ضد جنگ وی جستجو کرد، جنگی که امروز منبع درآمد شمار زیادی از شرکت های آمریکایی شده است و بخش اعظم اقتصاد آمریکا را تشکیل می دهد.

مدیران شرکت های صنایع نظامی آمریکا که اداره ایالات متحده را در دست دارند، به اوباما اجازه داده اند که به رقابت خود با هیلاری کلینتون ادامه دهد ؛ زیرا این امر در نهایت به نفع جان مکین جمهوری خواه است. به هر حال، طرف های تولید کننده سلاح و صنایع نظامی نه به اوباما و نه هیچ نامزد دیگری در آمریکا اجازه نزدیک شدن به کاخ سفید را نمی دهند.

حزب جنگ طلب آمریکا تلاش خود برای تخریب چهره اوباما را آغاز کرده و در این راه نیز موفق خواهد شد ؛ ولی باید گفت این سناتور سیاه پوست در واقع خشم طیف گسترده ای از مخالفان جنگ که هر روز فقیر و فقیرتر می شوند، را به گوش همگان رساند و توانست پرده از ماهیت نژادپرستانه نظام آمریکا بردارد.

در نهایت باید گفت که اوباما به کاخ سفید نخواهد رسید و این جان مکین است که اداره ایالات متحده را بر عهده خواهد گرفت تا سیاست های بوش در تخریب تمدن انسانی و کشتار انسان ها پی بگیرد ؛ ولی با این همه، هر روز بر تعداد آمریکایی هایی که از حمله به عراق خشمگین هستند، افزوده می شود و شاید اوباما، رایت و فرقان به عنوان رهبران جریان مخالف جنگ مطرح شوند.

نویسنده: دکتر سلیمان صالح