جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
کیک بیسکویتی شکلاتی
مواد لازم
بیسکویت پتیبور:
۲۲۷ گرم
شکلات تلخ و شیرین:
۱۲۰ گرم
شکر:
یکدوم پیمانه
کره بدون نمک:
۴ قاشق غذاخوری
تخممرغ:
یک عدد
شکلات تلخ و شیرین برای روکش کیک:
۲۲۷ گرم
روش تهیه:
۱۲۰ گرم شکلات را درون کاسهای شیشهای ریخته و روی بخار آب آن را هم زده تا به صورت مایع درآید.
بیسکویتها به تکههای نیمه درشت تقسیم کنید.
کره و شکر را با هم مخلوط کرده و روی مایع شکلاتی ریخته و هم میزنید.
تخممرغها را با چنگال هم زده تا زرده و سفیده کامل با هم مخلوط شوند سپس به مواد شکلاتی بیفزایید و با لیسک هم بزنید.
قالب مخصوص خود را چرب کرده و کاغذ روغنی را در آن پهن کنید.
بیسکویتها را با مواد شکلاتی کاملا مخلوط کرده و به درون قالب بریزید و با پشت قاشق مقداری فشار به مواد بیاورید تا تمام حفرهها پر شده و برای ۳ساعت درون یخچال قرار دهید.
پس از درآوردن قالب از یخچال از ۲طرف کاغذها را کشیده و بیرون بیاورید و پس از برگرداندن کیک روی ظرف مخصوص کاغذ روغنی را از روی آن بردارید.
۲۲۷ گرم شکلات را روی بخار آب به صورت مایع درآورید و بعد از سردشدن دور تا دور کیک خود بمالید.
فوت قنادی
به جای قراردادن قالب به مدت ۳ساعت در یخچال میتوانید آن را به مدت ۴۵دقیقه درون فریزر قرار دهید.
انتخابات انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان سعید جلیلی ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم جلیلی ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ مناظره سیاست
هواشناسی شهرداری تهران تجاوز اربعین قتل گرما سلامت پلیس فضای مجازی وزارت بهداشت سازمان هواشناسی حوادث
سهام عدالت دولت سیزدهم خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو مسکن قیمت سکه بازار خودرو حقوق بازنشستگان دلار تورم
ماه محرم محرم تلویزیون موسیقی ثبت نام اربعین سینما الناز شاکردوست کتاب سینمای ایران رسانه ملی تئاتر
دانش بنیان کنکور ۱۴۰۳ ماهواره
رژیم صهیونیستی غزه آمریکا فلسطین جنگ غزه جو بایدن روسیه دونالد ترامپ حزب الله لبنان چین فرانسه اوکراین
پرسپولیس فوتبال یورو 2024 استقلال باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند سپاهان کریستیانو رونالدو ترکیه لیگ برتر باشگاه استقلال لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی سامسونگ گوگل نمایشگاه الکامپ اپل اینستاگرام عیسی زارع پور ربات
خواب دیابت پارکینسون افسردگی قهوه سرطان فشار خون