سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
سالاد گریپ فروت
مواد لازم برای ۶ نفر:
گریپ فروت درشت ۶ عدد
مغز گردوی درشت خرد شده ۱ فنجان
شکر ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون نصف فنجان
نمک به مقدار کم
کاهوی گرد مخصوص سالاد ۱ عدد
طرز تهیه:
گریپ فروت را پوست کنده پر میکنیم. با قیچی سر پرها را میبریم. دقت میکنیم بدون له شدگی پوست آنها را بگیریم.
برگهای کاهو را جدا کرده، میشوییم، خشک میکنیم و کف و دور ظرف گود قشنگ و مناسبی میچینیم. پرهای گریپ فروت را در ظرف روی کاهو به طور منظم میریزیم. گردو را روی آن میپاشیم، دو سه پر از گریپ فروت را له میکنیم، از صافی رد مینماییم.
آب آن را با شکر و کمینمک و روغن زیتون مخلوط نموده، در سس خوری میریزیم و موقع صرف سالاد روی آن میدهیم.
مژده پورمسلمی - کارشناس تغذیه
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست