دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا
مروری بر آلاینده های فلزی در مواد غذایی
انواع مختلفی از فلزات و ترکیبات فلزی بطور طبیعی در پوسته زمین وجود دارند .
فعالیتهای انسان ، فعالیتهای زمین شناسی و دیگر نیروهای طبیعی این فلزات را به سطح زمین می آورند و احتمال تماس انسان را با آلاینده های فلزی افزایش می دهند . تاریخچه این مواجهات به زمانهای دور بر می گردد ، زمانی که انسان در مناطقی زندگی می کرد که میزان فلزات سنگین بطور طبیعی در محیط اطراف بالا بود و از طریق غذا و آب در معرض این آلاینده ها قرار گرفت .
علاوه بر موارد اشاره شده ، اخیرا بدلیل ورود آلاینده های زیست محیطی از صنایع و همچنین سایر فعالیتهای انسانی ، احتمال تماس انسانها با این فلزات سنگین افزایش یافته است .
عنوان | فایل | |
---|---|---|
مروری بر آلایندههای فلزی در مواد غذایی | application/pdf article.pdf 266 KB |
دانلود |
مهدی یوسفیان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست