پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
مجله ویستا

دلمه فلفل


دلمه فلفل

● مواد لا زم برای ۴ نفر
▪ فلفل دلمه ای قرمز یا سبز یا زرد ۴ عدد
▪ گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
▪ پیاز متوسط ۲ تا ۳ عدد
▪ روغن آب کرده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
▪ برنج ۱۰۰ گرم
اگر تمایل دارید میتوانید …

مواد لا زم برای ۴ نفر

فلفل دلمه ای قرمز یا سبز یا زرد ۴ عدد

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

پیاز متوسط ۲ تا ۳ عدد

روغن آب کرده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری

برنج ۱۰۰ گرم

اگر تمایل دارید میتوانید برای مواد دلمه به اندازه نصف پیمانه از لپه نیم پز هم استفاده کنید .

رب گوجه فرنگی ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل سیاه و شکر ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

جعفری خرد شده ۳/۱ پیمانه

نعناع خرد شده ۳/۱ پیمانه

پیاز چه ۳/۱ پیمانه

ترخون ۳/۱ پیمانه

میتوان فقط از مرزه هم خشک یا تازه استفاده کرد

طرز تهیه:

پیاز سرخ کرده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کرده روی آتش می گذاریم و گاهی بهم می زنیم تا آب گوشت کشیده شود. رب گو جه فرنگی را در نصف لیوان آب حل می کنیم و داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم و می گذاریم گوشت آهسته بجوشد و آب آن کا۶۵۲۵۲;۶۵۲۷۲; کشیده شود .بعد گوشت را از روی آتش بر می داریم و می گذاریم تا سرد شود.

سر فلفلها را می بریم و تخمهای داخل آنرا خالی می کنیم و فلفلها را با آب و نمک کمی جوش می دهیم تا فلفلها کمی نرم شوند . گوشت آماده شده و سبزیجات و شکر و برنج را با هم مخلوط می کنیم و کمی نمک هم به داخل آن می پاشیم .

بعد درون فلفل ها را با مایه آماده شده پر می کنیم و در آنرا می گذاریم و آنها را مرتب در ظرف می چینیم و با کمی آب گوشت یا آب ساده می پزیم بعد دلمه ها را در دیس گردی بشکل شعاع می چینیم وسط دیس و فاصله بین دلمه ها را با نخود سبز پخته شده تزیین میکنیم .این دلمه با سس گوجه فرنگی نیز می توان صرف کرد.