چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا
ترشی لیته
مواد لازم
گل کلم ۱کیلو
بادنجان ۱ کیلو
هویج ۵۰۰ گرم
تمبر هندی ۱ بسته
سرکه به اندازه لازم
تخم گشنیز، زنجبیل ، سیاه دانه آسیاب کرده ۲ قاشق غذاخوری
موسیر ۲۰۰ گرم
سیر ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل، زرد چوبه به اندازه لازم
طرز تهیه
بادنجانها را حلقه حلقه کرده و به آن نمک بپاشید بعد از یک روز آن ها را آبکش کنید. تمام مواد را خرد کنید در مخلوط آب،سرکه(۱ لیوان)، نمک، فلفل و زرد چوبه بجوشانید. کمی که نرم شد کافی است مواد را داخل آبکش بریزید تا آب آن خارج شود. سپس تمام مواد را چرخ کنید. ادویه ها را می توانید همزمان با جوشاندن مواد اضافه کنید و یا می توانید بعد از چرخ شدن لابه لای آن بریزید لیته ها را در ظرفی مورد نظر بریزید تمبر هندی را با سرکه مخلوط کنید و آن را صاف کنید و آب سرکه را به مواد اضافه کنید. مقداری سرکه روی آن بریزید. البته کمی سرکه داشته باشد نه اینکه مواد در سرکه معلق باشد. در ظرف را بسته و در جای خنک نگهدارید. در ضمن به جای تمبر هندی می توانید از رب انار هم استفاده کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهدای خدمت شهید جمهور ابراهیم رئیسی رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد بالگرد
هواشناسی شهید رئیسی امتحانات نهایی تهران کنکور شهرداری تهران سانحه بالگرد رئیسی بارش باران آموزش و پرورش هلال احمر سیل قوه قضاییه
دلار قیمت دلار ارز قیمت خودرو بورس قیمت طلا یارانه خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان سایپا یارانه نقدی
سینمای ایران تلویزیون سینما جشنواره کن آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی لیلا حاتمی سریال
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه امیرعبداللهیان جنگ غزه فلسطین ترکیه آمریکا سوریه ولادیمیر پوتین چین اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید باشگاه پرسپولیس لیگ برتر لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال والیبال لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال لیورپول
اپل هوش مصنوعی مایکروسافت گوگل سامسونگ ناسا انسان تبلیغات موبایل آیفون
سلامت سرطان مغز طول عمر آلزایمر کاهش وزن مغز انسان افسردگی سلامت روان