شنبه, ۲۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 15 June, 2024
مجله ویستا

فلفل سیاه دشمن سرطان


فلفل سیاه دشمن سرطان

فلفل سیاه، ادویه ای است که طعم و بوی قوی دارد و در طبخ غذاهای مختلف از آن استفاده می شود.

فلفل سیاه، ادویه ای است که طعم و بوی قوی دارد و در طبخ غذاهای مختلف از آن استفاده می شود. فلفل سیاه در رفع بیماری ها و علایمی چون سرفه، سرماخوردگی و گلودرد موثر است. به نقل از سایت «هلث مد»، این ادویه خواص دیگری نیز دارد که در این مطلب به آن اشاره می شود.

نتایج بررسی های محققان آمریکایی نشان می دهد مصرف این ادویه از بروز غده سرطانی در سینه پیشگیری می کند. در واقع پپرین موجود در آن در پیشگیری از بروز سرطان موثر است. این ادویه حاوی ویتامین A،C، فلاوانو ئید، کاروتنوئید و آنتی اکسیدان است که مانع از آسیب رساندن رادیکال های آزاد می شود.

نفخ، سوءهاضمه، اسهال، یبوست و اسیدیته را رفع می کند. این ادویه ترشح اسید هیدروکلریک را کاهش می دهد.

مالیدن آن به صورت، سلول های مرده پوست را از بین می برد و اکسیژن و ماده مغذی بیشتری به پوست می رساند. این ادویه به علت داشتن خاصیت ضدباکتریایی از بروز آکنه پیشگیری می کند.

این ادویه خاصیت ضدباکتریایی و ضدالتهابی دارد و شوره سر را کم می کند.

در هنگام سرماخوردگی، مصرف آن در غذا، به دفع خلط و باز شدن بینی کمک می کند، همچنین فلفل اشتها را افزایش می دهد.