یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
مجله ویستا

عناب ۱۸ نوع اسید آمینه دارد


عناب ۱۸ نوع اسید آمینه دارد

عناب یا خرمای چینی بومی کشورهای جنوب آسیاست که سرشار از ویتامین و ماده معدنی است. این میوه که از ۴ هزار سال پیش در چین مصرف دارویی دارد، دارای خاصیت زیادی است که در این مطلب از …

عناب یا خرمای چینی بومی کشورهای جنوب آسیاست که سرشار از ویتامین و ماده معدنی است. این میوه که از ۴ هزار سال پیش در چین مصرف دارویی دارد، دارای خاصیت زیادی است که در این مطلب از «Healthmad» ذکر شده است.

ویتامین و ماده معدنی موجود در عناب معده درد و گلو درد را تسکین می دهد، باعث کاهش اشتها می شود، در حفظ سلامت قلب و عروق موثر است، سوخت و ساز بدن را تقویت و خون را تصفیه می کند.

بدن برای عملکرد صحیح به ۲۴ نوع اسید آمینه نیاز دارد که این میوه ۱۸ نوع آن را دارد. اسید آمینه در حفظ و شکل گیری استخوان، پوست، عضلات، خون، هورمون ها، انتقال دهنده عصبی و آنزیم ها نقش دارد.

اسید آمینه به بدن در بهبود زخم و بیماری کمک می کند.

آب عصاره این میوه سلول های تومور را از بین می برد.

چای عناب غنی از ویتامین C،A، پروتئین و پتاسیم است که از سیستم دفاعی بدن حمایت می کند و برای درمان سرماخوردگی نیز مفید است.

مصرف این چای مخلوط شده با زنجبیل، شیرین بیان و یا نعناع برای تسکین سرفه، گلودرد و درد عضلات توصیه می شود.

ماده ای به نام ساپونینز (saponins) در آن علاوه بر تاثیرگذاری مثبت روی سیستم عصبی، خاصیت مسکن نیز دارد.

از این میوه برای برطرف کردن کم خونی استفاده می شود.

استرس را از بین می برد و خواب آور است.

نوعی آنتی اکسیدان با خاصیت احیاکننده دارد که به پاک سازی پوست کمک می کند.

اسهال را درمان می کند و خستگی مفرط را از بین می برد.