شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
بروسکتا، پیش غذای ایتالیایی
بروسکتا Bruschetta که خیلیها به فارسی بروشتا هم بهش میگن:
مواد اصلی این پیش غذای ساده ایتالیایی گوجه فرنگی٬ سیر و ریحان است.
البته نباید نان گریل شده٬ روغن زیتون و سرکه بالزامیک را فراموش کنین:
شما به راحتی می تونین از نان باگت استفاده کنید. نان باگت رو عرضی بریده و داخل فر یا دستگاه گریل قرار بدین. پیشنهاد شخصی من اینه که قبل از این کار چند قطره روغن زیتون هم به نانها بزنید که وقتی درحال گریل شدن هستند رنگ طلایی خوبی به خودشون بگیرند.
در همین زمان که نانها درحال گریل شدن هستند گوجه فرنگیها و سیر رو ریز کنید. وقتی گوجه و سیر ریز شد٬ مقداری ریحان رو هم ریز کنید و بعد همه مواد را به همراه روغن زیتون مخلوط کنید. وقتی احساس کردین که روغن زیتون به خورد گوجهها رفت٬ مقداری سرکه بالزامیک اضافه کنید و هم بزنید.
در رسپی اصلی این غذا آمده که بهتره سیر رو روی نونها بمالید و بعد گوجه و ریحان را بر روی نون ها بریزید اما تجربه به من ثابت کرده له کردن سیر و قاطی کردن آن با مواد مزه متفاوتتری را به بروسکتا می دهد.
وقتی نانها گریل شدند٬ از مواد آماده به اندازه یک قاشق روی نونها بریزید.
سینی شما آماده پذیرایی است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست