چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

آش آبغوره


آش آبغوره

اگر دنبال طعم های ترش در برنامه غذایی تان هستید و این طعم را ترجیح می دهید، برایتان آش بسیار خوشمزه آبغوره را که طعم ترش آن را حتما حس خواهید کرد آموزش داده ایم.

مواد لازم:

لوبیاقرمز یا سفید 1 پیمانه

برنج 2 پیمانه

پیاز خردکرده 2 عدد متوسط

روغن به میزان لازم

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری

نعنای خشک 2 قاشق سوپخوری

آب گوشت 2 لیتر

سبزی (تره و جعفری) 700 گرم

غوره نیم کیلو (یا آبغوره یک دوم پیمانه)

طرز تهیه:

1-ابتدا لوبیا را- که از شب قبل خیسانده اید- بپزید. برنج را هم خیس کنید.

2-آن گاه قابلمه ی مناسبی روی اجاق بگذارید و پیاز را قدری در روغن سرخ کنید تا طلائی رنگ شود.

3-زردچوبه، رب گوجه فرنگی و نعنا را نیز اضافه کنید.

4-حالا برنج را همراه با مقداری آب به آن بیفزائید و صبر کنید تا با حرارت ملایم بپزد.

5-سپس آب گوشت را اضافه کنید و همین که جوشید، سبزی و لوبیا را بیفزائید.

6-در آخر، غوره یا آبغوره را اضافه نمائید و به مقدار لازم نمک بریزید و بگذارید آش کاملاً جا بیفتد.

7-اکنون آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با نعنا داغ تزئین کنید.