سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا
ماکارونی با طعم ریحان
مواد لازم برای ۴نفر:
بادمجان: یک عدد
روغن زیتون: به میزان لازم
سیر ریز خرد شده: ۴حبه
ماکارونی: ۴۰۰گرم
ریحان تازه: یک مشت
گوجه فرنگی خرد شده: ۴۰۰گرم
سرکه: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
پنیر پارمیزان رنده شده: ۶۰گرم
طرز تهیه:
بادمجان را پس از پوست گرفتن، به شکل مکعب کوچک خرد کنید و کمی نمک روی آن بپاشید. بعد از نیم ساعت بشویید و پس از خشک کردن در روغن سرخ کنید.
در ماهیتابه ای، سیر را در کمی روغن تفت دهید، بادمجان سرخ شده، ریحان خرد شده و گوجه فرنگی را اضافه کنید. نمک و فلفل و سرکه را به مواد اضافه کنید و بگذارید بپزد.
در این مرحله ماکارونی را طبق دستور بپزید و آب کش کنید.
مواد را در مخلوط ساز به شکل پوره دربیاورید و به ماهیتابه برگردانید و بگذارید کاملا داغ شود. سپس ماکارونی را به آن اضافه کنید.
هنگام سرو کمی پنیر پارمیزان و ریحان روی آن بپاشید و میل کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست