سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا

ماکارونی با طعم ریحان


ماکارونی با طعم ریحان

● مواد لازم برای ۴نفر:
بادمجان: یک عدد
روغن زیتون: به میزان لازم
سیر ریز خرد شده: ۴حبه
ماکارونی: ۴۰۰گرم
ریحان تازه: یک مشت
گوجه فرنگی خرد شده: ۴۰۰گرم
سرکه: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: …

مواد لازم برای ۴نفر:

بادمجان: یک عدد

روغن زیتون: به میزان لازم

سیر ریز خرد شده: ۴حبه

ماکارونی: ۴۰۰گرم

ریحان تازه: یک مشت

گوجه فرنگی خرد شده: ۴۰۰گرم

سرکه: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

پنیر پارمیزان رنده شده: ۶۰گرم

طرز تهیه:

بادمجان را پس از پوست گرفتن، به شکل مکعب کوچک خرد کنید و کمی نمک روی آن بپاشید. بعد از نیم ساعت بشویید و پس از خشک کردن در روغن سرخ کنید.

در ماهیتابه ای، سیر را در کمی روغن تفت دهید، بادمجان سرخ شده، ریحان خرد شده و گوجه فرنگی را اضافه کنید. نمک و فلفل و سرکه را به مواد اضافه کنید و بگذارید بپزد.

در این مرحله ماکارونی را طبق دستور بپزید و آب کش کنید.

مواد را در مخلوط ساز به شکل پوره دربیاورید و به ماهیتابه برگردانید و بگذارید کاملا داغ شود. سپس ماکارونی را به آن اضافه کنید.

هنگام سرو کمی پنیر پارمیزان و ریحان روی آن بپاشید و میل کنید.