دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
از افزودن شیر به چای پرهیز كنید
مواد پروتئینه موجود در شیر، زمانی كه با چای مخلوط شود، غلظت تركیبات مختلف چای را كه سبب جلوگیری از انقباض سرخرگهاست كاهش میدهد. محققین هشدار دادهاند كه افزودن شیر به چای، سبب كاهش خواص مفید این نوشیدنی خواهد شد.
افزودن شیر به چای تاثیرات مثبت این نوشیدنی روی شریانات را از بین میبرد. آزمایشات انجام شده روی افراد داوطلب نشان داده كه چای سیاه توانایی انبساط سرخرگها را بالا میبرد و از همین طریق سبب تمدد اعصاب میگردد. تستهای جانبی دیگری نیز كه به منظور تكمیل نتایج، روی موشها انجام گرفته نشان میدهد، چای با تولید اكسید نیتروژن از گرفتگی رگها جلوگیری میكند، اما افزودن شیر به آن این تاثیر را متوقف میكند.
مواد پروتئینه موجود در شیر، زمانی كه با چای مخلوط شود، غلظت تركیبات مختلف چای را كه سبب جلوگیری از انقباض سرخرگهاست كاهش میدهد. برای آن دسته از افرادی كه عادت به نوشیدن چای ساده ندارند شاید افزودن چند قطره لیموترش به چای، جایگزین مناسبی برای شیر در آن باشد.
منبع:bocaratonnews
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رافائل گروسی رهبر انقلاب حج کردستان عراق مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان دولت انتخابات حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم رسانه
تهران شهرداری تهران حجاب قوه قضاییه آموزش و پرورش وزارت بهداشت فضای مجازی قتل پلیس سازمان هواشناسی شهرداری باران
ایران خودرو خودرو بانک مرکزی قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن قیمت بورس
تئاتر سریال افعی تهران سریال محمدعلی علومی نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما صداوسیما کتاب
مغز دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان گوشی هوشمند
رژیم صهیونیستی اسرائیل حماس غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه اوکراین رفح طوفان الاقصی نوار غزه
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نساجی ذوب آهن لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی سپاهان رئال مادرید جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون گوگل باتری مایکروسافت اندروید اینستاگرام تلفن همراه ماهواره
چاقی بیمه زیبایی ویتامین چای کاهش وزن آلرژی دندانپزشکی