چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا

کباب میگو


کباب میگو

● مواد لازم
▪ میگو پاک شده ۵۰۰ گرم
▪ سرکه (یا آبلیمو) ۲/۱ لیوان
▪ نمک و فلفل بمیزان لازم
▪ زعفرhن حل شده ۱تا ۲ قاشق مربا خوری
▪ روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
▪ آب پیاز ۲/۱ لیوان
● طرز تهیه …

مواد لازم

میگو پاک شده ۵۰۰ گرم

سرکه (یا آبلیمو) ۲/۱ لیوان

نمک و فلفل بمیزان لازم

زعفرhن حل شده ۱تا ۲ قاشق مربا خوری

روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری

آب پیاز ۲/۱ لیوان

طرز تهیه :

سرکه یا آبلیمو را با بقیه مواد مخلوط می کنیم و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم. بنا به تمایل شما , می توان در سیخ فلزی و یا سیخ چوبی طبخ میگو را انجام دهید اگه از سیخ چوبی استفاده می کنید برای جلوگیری از سوختن سیخها آنها را از ۳ الی ۴ دقیقه قبل در آب خیس کنید و بعد میگو ها را بر روی منقل ذغالی یا گازی کباب کنید .

نکات :

۱) برای از بین بردن بوی زُخم میگو بهترین چیز سرکه است .

۲) کباب کردن میگو ها باید فقط در حد پخته شدن آنها باشد .

سید محسن علوی