چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا
کباب میگو
مواد لازم
میگو پاک شده ۵۰۰ گرم
سرکه (یا آبلیمو) ۲/۱ لیوان
نمک و فلفل بمیزان لازم
زعفرhن حل شده ۱تا ۲ قاشق مربا خوری
روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
آب پیاز ۲/۱ لیوان
طرز تهیه :
سرکه یا آبلیمو را با بقیه مواد مخلوط می کنیم و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم. بنا به تمایل شما , می توان در سیخ فلزی و یا سیخ چوبی طبخ میگو را انجام دهید اگه از سیخ چوبی استفاده می کنید برای جلوگیری از سوختن سیخها آنها را از ۳ الی ۴ دقیقه قبل در آب خیس کنید و بعد میگو ها را بر روی منقل ذغالی یا گازی کباب کنید .
نکات :
۱) برای از بین بردن بوی زُخم میگو بهترین چیز سرکه است .
۲) کباب کردن میگو ها باید فقط در حد پخته شدن آنها باشد .
سید محسن علوی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس شورای اسلامی ایران مجلس دولت شورای نگهبان دولت سیزدهم قوه قضائیه رئیس جمهور حسن روحانی رهبر انقلاب مجلس یازدهم حجاب
مشهد سیل قوه قضاییه تهران هواشناسی شهرداری تهران پلیس قتل فضای مجازی بارش باران سازمان هواشناسی دستگیری
مالیات خودرو قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی دلار مسکن سایپا بورس یارانه
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران فردوسی زنان سریال شاهنامه تلویزیون سینما سینمای ایران دفاع مقدس مهران مدیری
دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی فضا تحقیقات و فناوری
فلسطین رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه حماس چین ترکیه نوار غزه اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال لیگ برتر ایران جواد نکونام فولاد خوزستان مهدی طارمی فولاد بازی
هوش مصنوعی عیسی زارع پور گوگل ناسا ایرانسل تبلیغات تلفن همراه موبایل دوربین اپل فیبر نوری
وزارت بهداشت خواب دیابت سرطان زوال عقل سرماخوردگی کاهش وزن تجهیزات پزشکی واکسن بارداری