سه شنبه, ۲۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 11 June, 2024
مجله ویستا

تغذیه نوپا، روش تهیه غذای انگشتی


غذای انگشتی چغندر، پرتقال و نعنا، مناسب 12 تا 24 ماه
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم كنید. چغندر را بشویید،‌ در فویل ببپچید 45 دقیقه در فر گرم كرده بگذارید تا نرم شود. سپس صبر كنید تا خنك شود. آنگاه پوست چغندر را بگیرید.
مواد لازم غذای انگشتی چغندر، پرتقال و نعنا:
چغندر                           1عدد
پرتقال                           1 عدد
برگ‌های نعنای خرد كرد    1 تا 2 عدد
 
روش تهیه غذای انگشتی چغندر، پرتقال و نعنا:
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم كنید.
چغندر را بشویید،‌ در فویل ببپچید 45 دقیقه در فر گرم كرده بگذارید تا نرم شود. سپس صبر كنید تا خنك شود.
آنگاه پوست چغندر را بگیرید و آن را خرد كنید حالا پوست پرتقال را هم بگیرید و خرد كنید آنها را تا زمان سرو جدا نگه دارید.
اكنون چغندر، پرتقال و نعناع را به آرامی با هم مخلوط كنید.