شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا

کلوچه‌های لیمو


کلوچه‌های لیمو

● مواد لازم:
▪ آرد: ۱۴۰گرم
● خاک قند: ۷۰گرم
▪ کره: ۱۰۰گرم
● نمک: یک قاشق مرباخوری
▪ زرده تخم مرغ: یک عدد درشت
● لیمو: یک عدد
▪ شکر: ۱۳۰گرم

● طرز تهیه:
پوست لیمو را ریز رنده کنید و با نمک …

مواد لازم:

آرد:

۱۴۰گرم

خاک قند:

۷۰گرم

کره:

۱۰۰گرم

نمک:

یک قاشق مرباخوری

زرده تخم مرغ:

یک عدد درشت

لیمو:

یک عدد

شکر:

۱۳۰گرم

طرز تهیه:

پوست لیمو را ریز رنده کنید و با نمک و شکر مخلوط کنید.

آرد را الک کنید و به مواد بیفزایید.

کره را با نوک انگشتان به آرد بمالید. زرده را اضافه کنید و ورز دهید تا به شکل خمیر دربیاید. در صورت نیاز می توانید کمی آرد به آن اضافه کنید تا از حالت چسبندگی دربیاید.

خمیر به دست آمده را به ۲ قسمت تقسیم کنید و به شکل لوله دربیاورید و به مدت ۳۰دقیقه در فریزر قرار دهید.

فر را روی ۱۸۰درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر را از فریزر دربیاورید و با چاقوی اره ای برش بزنید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید. کلوچه ها را به مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه بپزید و سپس از فر دربیاورید و بگذارید خنک شود.

آب لیمو را با خاک قند مخلوط کنید تا نرم و یک دست شود. سپس با برس روی کلوچه ها بمالید و به مدت یک ساعت بگذارید بماند تا روی آن ببندد.