شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
کلوچههای لیمو
مواد لازم:
آرد:
۱۴۰گرم
خاک قند:
۷۰گرم
کره:
۱۰۰گرم
نمک:
یک قاشق مرباخوری
زرده تخم مرغ:
یک عدد درشت
لیمو:
یک عدد
شکر:
۱۳۰گرم
طرز تهیه:
پوست لیمو را ریز رنده کنید و با نمک و شکر مخلوط کنید.
آرد را الک کنید و به مواد بیفزایید.
کره را با نوک انگشتان به آرد بمالید. زرده را اضافه کنید و ورز دهید تا به شکل خمیر دربیاید. در صورت نیاز می توانید کمی آرد به آن اضافه کنید تا از حالت چسبندگی دربیاید.
خمیر به دست آمده را به ۲ قسمت تقسیم کنید و به شکل لوله دربیاورید و به مدت ۳۰دقیقه در فریزر قرار دهید.
فر را روی ۱۸۰درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر را از فریزر دربیاورید و با چاقوی اره ای برش بزنید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید. کلوچه ها را به مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه بپزید و سپس از فر دربیاورید و بگذارید خنک شود.
آب لیمو را با خاک قند مخلوط کنید تا نرم و یک دست شود. سپس با برس روی کلوچه ها بمالید و به مدت یک ساعت بگذارید بماند تا روی آن ببندد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست