جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

ماندگاری بیشتر میوه و سبزی


ماندگاری بیشتر میوه و سبزی

▪ برای این که موزهای نارس قابل استفاده شود، آن ها را کنار موزهای رسیده بگذارید یا در یک پارچه تمیز و مرطوب بپیچیده و داخل یک پاکت قرار دهید تا برسند.
▪ پوست موزها را دور نیندازید، …

برای این که موزهای نارس قابل استفاده شود، آن ها را کنار موزهای رسیده بگذارید یا در یک پارچه تمیز و مرطوب بپیچیده و داخل یک پاکت قرار دهید تا برسند.

پوست موزها را دور نیندازید، آن را به قطعه های کوچک تقسیم کنید و پای گل سرخ باغچه یا گلدان های تان بریزید؛ پوست موز کود بسیار مناسبی برای گل هاست.

اگر می خواهید خیار را برای مدت طولانی در یخچال نگه دارید آن را بشویید، در پارچه تمیزی بپیچید و سپس در کیسه فریزر بگذارید و داخل یخچال نگه داری کنید.

برای نگه داری بیشتر کاهو و کرفس آن را درون پاکت کاغذی قرار دهید و درون یخچال بگذارید، این کار باعث افزایش ماندگاری آن ها می شود.

اگر می خواهید سبزی آش یا دیگر سبزیجات شما مانند نخود فرنگی و غیره سبز بماند و رنگ کدر به خود نگیرد در ظرف را در مدت پخت باز بگذارید یا یک چهارم قاشق چای خوری جوش شیرین به سبزیجات اضافه کنید.

برای این که پلاسیدگی کاهو و کرفس از بین برود، کمی آب لیمو در آب سرد بریزید، کاهو و کرفس را در آن خیس کنید، سپس آن را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا تازگی خود را به دست آورد.

قبل از این که هویچ را درون یخچال بگذارید، سر هویج را ببرید؛ زیرا سر هویچ رطوبت هویج را می گیرد و آن را خشک و پلاسیده می کند.

برای شکستن نارگیل، ابتدا الیاف آن را از نارگیل جدا کنید، روی نارگیل لکه هایی مانند چشم وجود دارد، آن قسمت را سوراخ کرده، شیره نارگیل را از آن خارج کنید، سپس نارگیل را داخل تابه فر قرار داده تا به مدت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه در حرارت ۳۵۰ درجه بپزد. وقتی پوست آن سرد شد با یک ضربه چکش، پوست نارگیل را جدا کنید.

اگر داخل کیسه نان یک ساقه کرفس بیندازید، نان برای مدت بیشتری تازه می ماند.

صائب