چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

پنه پامادورو


پنه پامادورو

مواد لازم:
پنه: به میزان لازم
روغن زیتون: ۲۰ گرم
کلم بروکلی: ۱۰ گرم
قارچ: ۲۰ گرم
جوانه گندم: به میزان لازم
گوجه‌فرنگی: ۲۰ گرم
زیتون: ۱۰ گرم
پیاز: ۱۰ گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
پنیر …

مواد لازم:

پنه: به میزان لازم

روغن زیتون: ۲۰ گرم

کلم بروکلی: ۱۰ گرم

قارچ: ۲۰ گرم

جوانه گندم: به میزان لازم

گوجه‌فرنگی: ۲۰ گرم

زیتون: ۱۰ گرم

پیاز: ۱۰ گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

پنیر پارمزان: به میزان لازم

روش تهیه:

کلم بروکلی، پیاز و زیتون را در روغن‌زیتون تفت داده و گوجه‌فرنگی و قارچ را افزوده و در آخر جوانه‌گندم را اضافه کرده و سپس پنه و نمک و فلفل را به مواد درون ماهی‌تابه افزوده و به همراه پنیر پارمزان سرو می‌کنیم.