دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

آش انـار


آش انـار

● مـواد لازم:
▪ سبزی آش :: یک کیلو
▪ گوشت چرخ کرده :: ۲۰۰گرم
▪ لپه :: یک و نیم پیمانه
▪ بلغور :: یک و نیم قاشق
▪ رب انار :: یک و نیم قاشق
▪ برنج :: یک و نیم پیمانه
▪ باقالای مازندرانی :: ۱۰۰گرم
▪ پیاز …

مـواد لازم:

سبزی آش :

: یک کیلو

گوشت چرخ کرده :

: ۲۰۰گرم

لپه :

: یک و نیم پیمانه

بلغور :

: یک و نیم قاشق

رب انار :

: یک و نیم قاشق

برنج :

: یک و نیم پیمانه

باقالای مازندرانی :

: ۱۰۰گرم

پیاز :

: یک کیلو

نعناع :

: سه قاشق

آب انار :

: یک لیوان

نمک فلفل زرچوبه :

: به میزان دلخواه

طرز تهیه :

بلغور لپه و برنج را با هم پخته و سپس سبزی را به آن می افزاییم و پس از افزودن نمک و زردچوبه و فلفل می گذاریم تا خوب پخته شوند . سپس باقالا و نصف پیاز داغ و نعناع داغ را به آن می افزاییم بعد از پخته شدن باقالاها رب انار و آب انار را نیز به آش افزوده می گذاریم تا آش خوب جا بیفتد . در انتها گوشت را که به صورت کفته ریزه سرخ کرده ایم به آش اضافه می کنیم با باقی مانده پیاز داغ و نعناع داغ آش را تزیین کرده و نوش جان کنید .