دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
آش انـار
مـواد لازم:
سبزی آش :
: یک کیلو
گوشت چرخ کرده :
: ۲۰۰گرم
لپه :
: یک و نیم پیمانه
بلغور :
: یک و نیم قاشق
رب انار :
: یک و نیم قاشق
برنج :
: یک و نیم پیمانه
باقالای مازندرانی :
: ۱۰۰گرم
پیاز :
: یک کیلو
نعناع :
: سه قاشق
آب انار :
: یک لیوان
نمک فلفل زرچوبه :
: به میزان دلخواه
طرز تهیه :
بلغور لپه و برنج را با هم پخته و سپس سبزی را به آن می افزاییم و پس از افزودن نمک و زردچوبه و فلفل می گذاریم تا خوب پخته شوند . سپس باقالا و نصف پیاز داغ و نعناع داغ را به آن می افزاییم بعد از پخته شدن باقالاها رب انار و آب انار را نیز به آش افزوده می گذاریم تا آش خوب جا بیفتد . در انتها گوشت را که به صورت کفته ریزه سرخ کرده ایم به آش اضافه می کنیم با باقی مانده پیاز داغ و نعناع داغ آش را تزیین کرده و نوش جان کنید .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست