دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

رولت شکلاتی با گردو


رولت شکلاتی با گردو

● مواد لازم برای تهیه مایه رولت:
▪ آرد کیک: ۲ لیوان
▪ شکر: یک و نیم لیوان
▪ تخم مرغ: ۵ عدد
▪ ماست چکیده: ۳ قاشق غذاخوری
▪ کره: ۵۰ گرم
▪ پودر کاکائو: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
▪ جوش شیرین: یک قاشق …

مواد لازم برای تهیه مایه رولت:

آرد کیک:

۲ لیوان

شکر:

یک و نیم لیوان

تخم مرغ:

۵ عدد

ماست چکیده:

۳ قاشق غذاخوری

کره:

۵۰ گرم

پودر کاکائو:

۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

جوش شیرین:

یک قاشق مرباخوری

سرکه سفید:

یک قاشق غذاخوری

مواد لازم برای داخل رولت:

گردوی خرد شده:

۱۰۰ گرم

ماست چکیده:

یک قاشق غذاخوری

شکر:

یک قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تزئین رولت:

شکر:

۳ قاشق غذاخوری

پودر کاکائو:

۲ قاشق غذاخوری

آب:

۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فر را روشن و روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. تخم مرغ، شکر و نمک را هم بزنید تا صاف و یکدست شود. ماست چکیده، کره نرم شده، کاکائو و جوش شیرین مخلوط شده در سرکه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله، آرد را به تدریج اضافه کنید و به آرامی مواد را مخلوط کنید. مایه را در سینی بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. در این فاصله مواد داخل رولت را با مخلوط کردن ماست چکیده، شکر و گردو آماده کنید و به محض خارج کردن رولت از فر مواد آماده شده را روی آن بمالید و رولت را لوله کنید و بگذارید تا کاملا سرد شود. برای تزئین رولت، آب را با شکر و کاکائو به جوش بیاورید در حالی که مرتب آن را هم می زنید. مواد آماده شده را روی رولت خنک شده بریزید و با خامه و میوه تزئین کنید.