سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
ساندویچ ژامبون با سس هندی
مواد لازم:
کره ۴/۱ پیمانه
سرکه سیب یا آب نارنج ۱ قاشق غذاخوری
ادویجات ( فلفل، زردچوبه و ...) به مقدار لازم
خردل تند ۱ قاشق غذاخوری
ژامبون تازه و خرد شده ۲۵۰ گرم
نان باگت (ساندویچی) به اندازه ۴ ساندویچ (یا ۸ برش)
کره ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
یک چهارم پیمانه کره ای که داریم با سرکه در ظرف متوسط مخلوط کرده آنقدر هم می زنیم تا رنگ آن روشن شود و پف کند.بعد ادویجات و خردل را نیز اضافه می کنیم دوباره هم می زنیم و ژامبون را نیز به آن اضافه می کنیم و کاملاً مواد را با هم مخلوط می کنیم.
یک برش نان ساندویچی را بر می داریم، سطح آن را با ۲/۱ قاشق غذاخوری کره چرب می کنیم و ۴/۱ از مواد ساندویچ را روی آن می ریزیم باز ۲/۱ قاشق غذاخوری کره روی یک برش دیگر نان ساندویچی می مالیم و روی مواد می گذاریم .
به همین ترتیب چهار ساندویچ را آماده می کنیم.
این ساندویچ را می توان در دمای صفر درجه به مدت یک ماه نگهداری کرد.هر ساندویچ حاوی ۴۰۵ گرم کالری، ۲۱ گرم چربی، ۱۸ گرم پروتئین، ۳۵ گرم کربن هیدرات، ۱۲۸۳ میلی گرم سدیم، ۶۱ میلی گرم کلسترول می باشد
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا رافائل گروسی اصفهان نیچروان بارزانی محمد اسلامی رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی دولت انتخابات دولت سیزدهم شورای نگهبان
هواشناسی شهرداری تهران قتل تهران حجاب سازمان غذا و دارو آموزش و پرورش فضای مجازی وزارت بهداشت شهرداری سلامت پلیس
مالیات قیمت طلا قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بازار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان مسکن دلار بورس
نمایشگاه کتاب تلویزیون سینما افعی تهران دفاع مقدس موسیقی سریال تئاتر سینمای ایران کتاب صدا و سیما فیلم
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان فضا
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه رفح چین نوار غزه طوفان الاقصی اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس ذوب آهن لیگ برتر نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی رئال مادرید سپاهان جواد نکونام
هوش مصنوعی ناسا سامسونگ اپل آیفون مایکروسافت باتری گوگل اندروید ماهواره اینوتکس
بیماران خاص مواد غذایی ویتامین رژیم غذایی زیبایی بیمه کاهش وزن دندانپزشکی فشار خون