یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا

مصرف آلو در کاهش ابتلا به آنفلوآنزای A موثر است


مصرف آلو در کاهش ابتلا به آنفلوآنزای A موثر است

آلو میوه ای با تنوع در رنگ های قرمز، آبی، سیاه، بنفش و یا زرد کهربایی می باشد. به گزارش سایت «CNN» آلوی تازه و خشک سرشار از ویتامین cاست که به بدن در جذب آهن و تقویت ایمنی کمک می کند و آنتی …

آلو میوه ای با تنوع در رنگ های قرمز، آبی، سیاه، بنفش و یا زرد کهربایی می باشد. به گزارش سایت «CNN» آلوی تازه و خشک سرشار از ویتامین cاست که به بدن در جذب آهن و تقویت ایمنی کمک می کند و آنتی اکسیدان موجود در آن از اکسیده شدن کلسترول که به رگ ها آسیب می رساند، جلوگیری می کند. علاوه بر آن پتاسیم، ماده معدنی که به طور فراوان در آلوی تازه و خشک می باشد برای سلامت قلب نیز مفید است. این میوه به هضم غذا کمک می کند و از یبوست جلوگیری می کند. به گفته کارشناسان مصرف منظم این میوه از بیماری چشمی ازجمله پیری مربوط به سن جلوگیری می کند.

تحقیقات نشان داده، آلو دارای عامل ضدسرطانی است که مانع رشد سلول های سرطانی در بدن می شود. ویتامین c موجود در آن بدن را از آسم، سرطان روده و آرتریت روماتوئید محافظت می کند. مصرف آب آلوی غلیظ در جلوگیری و بهبود آنفلوآنزای A در انسان ها موثر است. ویتامین A و بتاکاروتن در آن نقش کلیدی در مبارزه با آکنه دارد و به پوست درخشندگی می بخشد.فیبر غذایی موجود در آلو با ایجاد سیری ، به کاهش وزن کمک می کند. به طور میانگین هر یک لیوان آلو حاوی ۵/۰ میلی گرم مس است که برای حفظ حالت ارجاعی رگ های خون، رباط ومفصل ها موثر است.