شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

سوپ کدوی طلایی


سوپ کدوی طلایی

▪ مدت زمان پخت: ۳۰ دقیقه
● مواد لازم
▪ کدوی متوسط تکه شده : ۱ عدد(حدودا ۳ فنجان)
▪ پیاز بزرگ خرد شده : ۱ عدد
▪ سیر خرد شده : ۳ حبه
▪ زنجبیل تازه: ۱قاشق غذاخوری
▪ زردچوبه : ۱قاشق چای خوری
▪ …

مدت زمان پخت:

۳۰ دقیقه

مواد لازم

کدوی متوسط تکه شده :

۱ عدد(حدودا ۳ فنجان)

پیاز بزرگ خرد شده :

۱ عدد

سیر خرد شده :

۳ حبه

زنجبیل تازه:

۱قاشق غذاخوری

زردچوبه :

۱قاشق چای خوری

پودر کاری:

۱قاشق چایخوری

آب مرغ یا آب سبزیجات:

۴/۳ .۲ فنجان و ۱ قاشق غذاخوری

شیر نارگیل :

۶ اونس

نمک و فلفل سفید:

به مقدا لازم

طرز تهیه

۱) پیازو سیررا خردکرده بگذارید تا ۵ الی ۱۰ دقیقه بماند

۲) کدو را پوست بگیرید و تکه تکه کنید

۳) یک قاشق غذاخوری آب مرغ یا آب سبزیجات را گرم کنید و پیاز را به مدت ۵ دقیقه با حرارت ملایم درآن تفت دهید

۴) سپس سیر، زنجبیل را به آن اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید بعد زردچوبه و پودرکاری به آن اضافه کنیدو حرارت را زیاد کنید ،هم بزنید تا اینکه بجوشد سپس شعله را کم کنید و بگذارید تا به مدت ۱۰ دقیقه بطور ملایم بجوشد

۵) مواد آماده شده را داخل مخلوط کن بریزید و همراه شیرنارگیل به مدت یک دقیقه مخلوط کنید سپس نمک و فلفل سفید را بیافزائید و دوباره سوپ را گرم کنید.