سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
مجله ویستا
سوپ کدوی طلایی

مدت زمان پخت:
۳۰ دقیقه
مواد لازم
کدوی متوسط تکه شده :
۱ عدد(حدودا ۳ فنجان)
پیاز بزرگ خرد شده :
۱ عدد
سیر خرد شده :
۳ حبه
زنجبیل تازه:
۱قاشق غذاخوری
زردچوبه :
۱قاشق چای خوری
پودر کاری:
۱قاشق چایخوری
آب مرغ یا آب سبزیجات:
۴/۳ .۲ فنجان و ۱ قاشق غذاخوری
شیر نارگیل :
۶ اونس
نمک و فلفل سفید:
به مقدا لازم
طرز تهیه
۱) پیازو سیررا خردکرده بگذارید تا ۵ الی ۱۰ دقیقه بماند
۲) کدو را پوست بگیرید و تکه تکه کنید
۳) یک قاشق غذاخوری آب مرغ یا آب سبزیجات را گرم کنید و پیاز را به مدت ۵ دقیقه با حرارت ملایم درآن تفت دهید
۴) سپس سیر، زنجبیل را به آن اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید بعد زردچوبه و پودرکاری به آن اضافه کنیدو حرارت را زیاد کنید ،هم بزنید تا اینکه بجوشد سپس شعله را کم کنید و بگذارید تا به مدت ۱۰ دقیقه بطور ملایم بجوشد
۵) مواد آماده شده را داخل مخلوط کن بریزید و همراه شیرنارگیل به مدت یک دقیقه مخلوط کنید سپس نمک و فلفل سفید را بیافزائید و دوباره سوپ را گرم کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست