سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا

کودکان بستری در ICU نیاز به مکمل دارند؟


محققان بلژیکی می گویند، روش استاندارد غذا دادن به کودکانی که به بخش «آی سی یو» برده می‌شوند، نادرست است.
دانشمندان می گویند بچه‌های بیماری که در هفته اول بستری شدن در بخش مراقبت‌های ویژه، مکمل دریافت نکنند، زودتر خوب می‌شوند تا آن‌هایی که از بدو ورود، مکمل می‌گیرند.
هم اکنون فرض بر این است که بچه‌هایی که خودشان نمی‌توانند غذا بخورند، باید مواد مغذی مصنوعی (مکمل‌ها) وارد جریان خونشان شود تا عضلات بدن آن‌ها قوی شود و شانس بهبودشان افزایش یابد.
اکنون محققان دانشگاه لوون که قبلاً دریافته بودند، تغذیه بزرگسالان در آی سی یو با مکمل‌ها باید به تعویق بیفتد، در مورد کودکان هم به نتیجه مشابهی رسیده‌اند.
در این پژوهش، 1440 کودک شدیداً بیمار در بلژیک، هلند و کانادا تحت نظر گرفته شدند و به 723 نفر در 24 ساعت اول، مکمل‌های مصنوعی داده شد و 717 نفر تا روز هشتم ورود به آی سی یو مکمل نگرفتند.
نرخ مرگ و میر در هر دو گروه یکی بود اما 18.5 درصد از بچه‌های گروه اول به عفونت جدیدی مبتلا شدند که این عدد در گروه دوم 10.7 درصد بود. مدت ماندن در بخش ویژه هم برای بچه‌هایی که دیرتر مکمل گرفتند، کوتاه‌تر بود و به طور متوسط 6.5 روز در این بخش ماندند. آن‌هایی که زودتر مکمل گرفته بودند، به طور متوسط 9.2 روز در آی سی یو بودند.
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار می‌دهد.