چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

قرعه کشی برای مسابقات حذفی تنیس روی میز


قرعه کشی برای مسابقات حذفی تنیس روی میز

یک قرعه کشی تکمیل شده تنها با اجازه کمیته مدیریت مسئول ٬ تغییر پذیر است و در زمان مقتضی ٬ موافقت نمایندگان فدراسیون ها نیز به طور مستقیم ضرورت می یابد

▪ تعداد جایگاه ها در اولین دور مناسب یک مسابقه حذفی باید توانی از عدد ۲ باشد.

▪ اگر تعداد ثبت نام کنندگان کمتر از تعداد جایگاه ها باشد ٬ اولین دور شامل تعداد قرعه های استراحت کافی برای جبران آن خواهد بود .

▪ اگر تعداد ثبت نام کنندگان بیشتر از تعداد جایگاه ها باشد ٬ یک مسابقه مقدماتی برگزار خواهد شد تا تعداد واجدین شرایط و تعداد ثبت نام های مستقیم ٬ این تفاوت را جبران کند .

▪ قرعه های استراحت تا حد امکان باید بطور مساوی در دور اول توزیع شوند سپس ؛ بترتیب رده هایشان قرار میگیرند .( Seededدر مقابل جایگاههای سرگروهها)

▪ واجدین شرایط باید تا حد امکان به طور مساوی در جدول یک دوم ٬ یک چهارم ٬ یک هشتم ٬ یا یک شانزدهم ٬ قرعه کشی شوند .

● تعیین سرگروها از طریق رده بندی بازیکنان

▪ ثبت نام کنندگان رده بالا در یک رویداد باید به نحوی دسته بندی شوند که تا پیش از دورهای آخر با یکدیگر مسابقه نداشته باشند .

▪ تعداد سرگروه های حاضر نباید بیش از تعداد شرکت کننده ها در اولین دور رویداد باشد .

▪ سرگروه اول در بالای جدول نیمه اول و سرگروه دوم در پایین جدول نیمه دوم قرار میگیرد ٬ اما سایر سرگروه ها در میان جایگاه های ویژه به قید قرعه به ترتیب زیر قرار میگیرند :

▪ سرگروه های سوم و چهارم به ترتیب در زیر جدول نیمه اول و بالای جدول نیمه دوم قرار خواهند گرفت .

▪ سرگروه های پنجم تا هشتم در بین مکانهای زیر یک چهارم های فرد و مکانهای بالای یک چهارم های زوج قرار میگیرند .

▪ سرگروه های نهم تا شانزدهم در بین مکانهای زیر یک هشتم فرد و مکانهای بالای یک هشتم های زوج قرار میگیرند .

▪ سرگروه های ۱۷ تا ۳۲ در بین مکانهای زیر یک شانزدهم های فرد و مکانهای بالای یک شانزدهم های زوج قرار میگیرند .

▪ در یک مسابقه حذفی تیمی ٬ تنها یک تیم از یک فدراسیون که در بالاترین جایگاه ٬ رده بندی شده است میتواند سرگروه باشد .

▪ روش تعیین سرگروه باید مطابق با ترتیب فهرست اخرین رده بندی از یک فدراسیون باشند ٬ تازه ترین فهرست منتشره از سوی آن فدراسیون ارجحیت خواهد داشت.( SEEDING۳ تعیین سرگروه از طریق معرفی فدراسیون).

▪ بازیکنان یا زوجهای معرفی شده از یک فدراسیون باید تا حد امکان به نحوی جدا شوند که تا پیش از دورهای نهایی یک رویداد مقابل هم قرار نگیرند .

▪ فدراسیون ها باید بازیکنان و زوجهای معرفی شده خود را به ترتیب از قویترین بازیکنمعرفی کنند . این کار را با بازیکنانی آغاز میکنند که در فهرست رده بندی و به همان ترتیب گنجانده شده اند .

▪ ثبت نام کنندگان جایگاه های یک و دو باید در نیمه های متفاوت قرار داده شوند و ثبت نام کنندگان جایگاه های سه و چهار در یک چهارم هایی متفاوت از دو نفر اول قرار میگیرند .

▪ ثبت نام کنندگان جایگاه های ۵ تا ۸ تا حد امکان به طور مساوی در یک هشتم هایی به غیر از جایگاه های اشغال شده توسط چهار نفر اول قرعه کشی میشوند .

▪ ثبت نام کنندگان جایگاه های ۹ تا ۱۶ تا حد امکان به طور مساوی در یک شانزدهم هایی به غیر از جایگاه هایی که توسط بازیکنان یا زوجهای رده بالا اشغال شده است قرعه کشی میشوند . این کار به همین نحو ادامه می یابد تا کلیه ثبت نام کنندگان در جایگاههای خود قرار گیرند .

▪ زوج شرکت کننده در مسابقات دونفره به فدراسیون های مختلفی هستند به عنوان زوج فدراسیونی قلمداد میشوند که در فهرست رده بندی جهانی جایگاه بالاتری دارد . اگر هیچ یک از این بازیکنان در فهرست رده بندی قاره ای مربوطه ملاک خواهد بود و اگر هیچ یک از بازیکنان در فهرست قاره ای یا جهانی قرار نداشته باشند ٬ آن زوج بعنوان یک عضو از فدراسیونی که تیم ان در فهرست رده بندی جهانی تیمی در رده بالاتری قرار دارد قلمداد میشود .

▪ یک زوج مختلط که از فدراسیون های مختلفی معرفی شده اند زوج فدراسیون قلمداد میشوند که بازیکن مرد به ان فدراسیون تعلق دارد .

▪ در یک مسابقه مقدماتی ٬ ثبت نام کنندگانی که از یک فدراسیون هستند ٬ حداکثر به تعداد گروههای مقدماتی ٬ در گروههای مجزا قرعه کشی خواهند شد . بدین ترتیب که واجدین شرایط تا آنجا که ممکن باشد بر اسس بندهای ۳_۳_۶_۳ تا ۵_۳_۶_۳ از یکدیگر جدا میشوند .

● تغییرات

▪ یک قرعه کشی تکمیل شده تنها با اجازه کمیته مدیریت مسئول ٬ تغییر پذیر است و در زمان مقتضی ٬ موافقت نمایندگان فدراسیون ها نیز به طور مستقیم ضرورت می یابد .

▪ تغییر یک قرعه کشی تنها به منظور تصحیح اشتباهات و سوء تفاهمات جزئی در اعلام نتایج و پذیرش ثبت نام ها ٬ همچنین تصحیح عدم توازن مطابق بند ۵_۶_۳ و یا گنجاندن بازیکنان یا زوجهای اضافی مطابق بند ۶_۶_۳ صورت خواهد گرفت .

▪ هیچگونه تغییری به استثنای حذفهای ضروری نباید در مورد قرعه کشی یک رویداد پس از آغاز آن صورت پذیرد . به منظور اجرای این مقررات ٬ مسابقات مقدماتی به عنوان یک رویداد انفرادی در نظر گرفته خواهد شد .

▪ یک بازیکن نباید بدون اجازه خود از قرعه کشی حذف شود ٬ مگر آنکه شرایط لازم را نداشته باشد . این مجوز در صورت حضور بازیکن توسط خود او و در صورت غیاب وی توسط نماینده قانونی او ارائه خواهد شد .

▪ هیچگونه تغییری در ترکیب زوجهای دو نفره در صرتی که هر دو نفر آنها حاضر بوده و اماده بازی باشند انجام نمیشود . اما آسیب دیدگی ٬ بیماری و غیبت یکی از بازیکنان میتواند قانونا برای تغییر ٬ مورد قبول باشد .

● قرعه کشی مجدد

▪ به استثناب موارد مندرج در بندهای ۲_۴_۶_۳ و ۵_۴_۶_۳ و ۲_۵_۶_۳ هیچ بازیکنی در جدول ٬ از مکانی به مکان دیگر منتقل نمیشود و اگر بنا به هر دلیلی ٬ قرعه کشی کاملا غیر متوازن شده باشد ٬ در صورت امکان برای آن رویداد مجددا قرعه کشی صورت میگیرد .

▪ استثنائا ٬ در صورتی گه عدم توازن به دلیل غایب بودن بازیکنان یا زوجهای رده بندی شده در یک قسمت از قرعه کشی زخ داده باشد ٬ بازیکنان یا زوجهای رده بندی شده باقی مانده ٬ مجددا به ترتیب رده ٬ شماره گذاری شده و تا حد امکان از میان جایگاه های رده بندی شده ٬ قرعه کشی مجددصورت میگرد . در این قرعه کشی مجدد تا جدی که عملی است ویژگیهای رده بندی ٬ از طریق معرفی فدراسیون مربوطه در نظر گرفته میشود .

● اضافه کردن بازیکنان

▪ میتوان بازیکنانی را که در قرعه کشی اولیه گنجانیده نشده اند بعدا اضافه کرد . این کار با موافقت سرداور و با صلاحدید کمیته مدیریت مسئول انجام میشود.

▪ کلیه جایگاه های خالی در مکان های رده بندی شده باید به ترتیب رده ها ٬ ابتدا با قرعه کشی قویترین بازیکنان با زوج ها اشغال شود٬ سایر بازیکنان یا زوجها ابتدا برای مکانهایی که بدلیل غیبت یا سلب صلاحیت خالی مانده اند ٬ و سپس برای قرعه های استراحت ٬ قرعه کشی میشوند . جایگاه های این قرعه های استراحت متفاوت از مکانهایی است که برای بازیکنان یا زوجهای رده بندی شده در نظر گرفته شده است .

▪ بازیکن یا زوجی که در قرعه کشی اصلی شرکت نکرده است اما در صورت شرکت میتوانست بر اساس رده هایش طبقه بندی شود ٬ تنها برای مکان های خالی قرعه کشی خواهد شد .