چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

حس بهاری با «کاپ کیک بادام و پرتقال»


حس بهاری با «کاپ کیک بادام و پرتقال»

در این مطلب طرز تهیه کاپ کیک بادام را به شما آموزش می دهیم، در آخر روی آن مارمالاد پرتقال می ریزیم. اینکه بخواهید روی آن را با خامه و میوه های خشک تزیین کنید، به سلیقه خودتان بستگی دارد.

در این مطلب طرز تهیه کاپ کیک بادام را به شما آموزش می دهیم، در آخر روی آن مارمالاد پرتقال می ریزیم. اینکه بخواهید روی آن را با خامه و میوه های خشک تزیین کنید، به سلیقه خودتان بستگی دارد.

مواد لازم:

آرد: ۲۲۵گرم

پودر بادام: ۶۰گرم

تخم‌مرغ: دو عدد

شکرسفید: ۱۷۵گرم

آب لیموترش:۳ قاشق غذاخوری

اسانس پرتقال: ۲ قطره

کره: ۱۲۵گرم

پنیرماسکارپونه: ۷۵گرم

وانیل: یک قاشق چای‌خوری

مارمالاد پرتقال: به میزان دلخواه

بکینگ پودر: یک چهارم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

۱. برای تهیه مافین ابتدا کره و پنیر را با همزن برقی به هم می‌زنیم تا یکدست شوند. شکر را به آنها اضافه کرده و با همزن برقی به هم‌ زدن ادامه می‌دهیم. وانیل،آب لیمو ترش، اسانس پرتقال، تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و آنقدر به هم می‌زنیم تا مواد پف کرده و یکدست شوند.

۲. آردو بیکینگ پودر و بادام را به مواد اضافه کرده، همه را با هم با همزن برقی هم می‌زنیم تا مایه کاملا یکدست شود. از مواد داخل کپسول های مافین می گذاریم طوری که دوسو م از آنها پر شود.سپس وسط آن یک قاشق چایخوری مارمالاد قرار می دهیم. مافین ها را به مدت ۴۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده ایم قرار داده و می پزیم.

۳. وقتی روی مافین ها طلایی شد آنها را از فر خارج می‌کنیم. پس از پخت می توانیم روی مافین ها یک قاشق سوپخوری شهد مارمالاد بریزیم و با انواع کرم یا خامه و پرتقال خشک تزیین کنیم.