دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

پودینگ وانیلی


پودینگ وانیلی

سه عدد تخم مرغ را با شکر و وانیل خوب به هم می‌زنیم تا پف کند و سفید شود.
بعد سه قاشق غذاخوری نشاسته را در شیر نیم‌گرم ریخته و ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده، مرتب به هم می‌زنیم …

سه عدد تخم مرغ را با شکر و وانیل خوب به هم می‌زنیم تا پف کند و سفید شود.

بعد سه قاشق غذاخوری نشاسته را در شیر نیم‌گرم ریخته و ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده، مرتب به هم می‌زنیم تا کمی غلیظ شود.

سپس تخم مرغ زده‌شده را کم‌‌کم به آن اضافه کرده و همچنان مایع را به هم می‌زنیم تا کاملاً غلیظ شود.

بعد آن را از روی حرارت برمی‌داریم و در ظرف مناسبی ریخته در یخچال قرار می‌دهیم تا کاملاً بسته شود.

سپس روی پودینگ را با خامه و میوه تزیین می‌کنیم.