پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

سوپ ایتالیایی


سوپ ایتالیایی

● مواد لازم:
▪ آب مرغ- ۶ لیوان
▪ آب- ۲ لیوان
▪ پاستای ریز و یا صدفی- یک و نیم لیوان
▪ نخودپخته- ۲۰۰ گرم
▪ پیازچه- یک ساقه
▪ پودر جوز هندی- به مقدار کم
▪ تخم مرغ- ۴ عدد
▪ نمک و فلفل سیاه- به مقدار …

مواد لازم:

آب مرغ- ۶ لیوان

آب- ۲ لیوان

پاستای ریز و یا صدفی- یک و نیم لیوان

نخودپخته- ۲۰۰ گرم

پیازچه- یک ساقه

پودر جوز هندی- به مقدار کم

تخم مرغ- ۴ عدد

نمک و فلفل سیاه- به مقدار لازم

آب لیمو- ۲ قاشق غذاخوری

پنیر پارمیزان رنده شده- ۶ قاشق غذاخوری

اسفناج- ۳ لیوان

طرز تهیه:

آب مرغ، آب، پاستا، نخود، قسمت سفید پیازچه خرد شده و پودر جوز هندی را در ظرفی بجوشانید. سپس در ظرف را بردارید و بگذارید پاستا پخته شود.

اسفناج های خرد شده را اضافه کنید و پس از حدود یک دقیقه که اسفناج ها نرم شد، در حالی که سوپ را مرتب هم می زنید تخم مرغ های زده شده را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه بپزید.

سوپ را با نمک و فلفل مزه دار کنید و هنگام سرو کردن قسمت های سبز پیازچه خرد شده و آب لیمو را به آن اضافه کنید.