جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

آبگوشت گیاهی


● مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
گندم: یك چهارم پیمانه
نخود، لوبیا سفید و چیتی: یك پیمانه
پیاز متوسط: دو عدد
گوجه‌فرنگی: چهار عدد
سیب‌زمینی متوسط: چهار عدد
سویا: یك دوم پیمانه
رب: یك …

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

گندم: یك چهارم پیمانه

نخود، لوبیا سفید و چیتی: یك پیمانه

پیاز متوسط: دو عدد

گوجه‌فرنگی: چهار عدد

سیب‌زمینی متوسط: چهار عدد

سویا: یك دوم پیمانه

رب: یك قاشق غذاخوری

نمك و فلفل قرمز: دو قاشق چای‌خوری

لیمو امانی: چهار عدد

كره: ۱۰۰ گرم

آب: هشت پیمانه

زردچوبه و دارچین: یك قاشق چای‌خوری

روغن: سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا تمام حبوبات و گندم را از قبل خیس می‌كنیم كه نفخآنها گرفته شود. سپس به مدت ۲ الی ۳ ساعت می‌پزیم تا كاملا پخته شوند. سویا را با كره خوب تفت می‌دهیم و به ترتیب زردچوبه، فلفل قرمز، نمك، دارچین، كمی زعفران آب شده (به دلخواه)، رب گوجه‌فرنگی و دو عدد پیاز كه از قبل سرخ كرده‌ایم را اضافه می‌كنیم و تفت می‌دهیم.در مرحله بعد چهار عدد سیب‌زمینی پوست كنده و چهار عدد گوجه‌فرنگی پوره شده را به همراه هشت پیمانه آب و لیمو امانی نصف شده می‌گذاریم با حرارت ملایم خوب بپزد و جا بیفتد و تمام مواد جذب یكدیگر شوند. موقع سرو كردن، آب آن را از توری رد كرده و بقیه محتویات را جدا نموده، می‌كوبیم و در ظرف مورد نظر می‌كشیم.نكته: گندم كه سرشار از ویتامین B است، در این غذا باعث غلظت و لعاب می‌شود.در صورت تمایل می‌توان از سبزیجات معطر استفاده كرد.