دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

ته‌ چین گردو


ته‌ چین گردو

پیازداغ، گردو و زرشک را با هم مخلوط کرده، کنار می‌گذاریم. ۴ تا ۵ پیمانه آب را داخل قابلمه مناسب برای برنج جوش می‌آوریم و برنج را همراه نمک داخل آن می‌ریزیم تا بجوشد و قد بکشد.

مواد لازم:

برنج ۶۰۰ گرم

پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری

پودر گردو ۱۰۰گرم

زرشک ۳ قاشق غذاخوری

ماست شیرین ۲/۱پیمانه

زرده تخم مرغ ۲عدد

کره، روغن مایع و نمک به میزان لازم

زعفران آب کرده به میزان لازم

روش تهیه:

۱. پیازداغ، گردو و زرشک را با هم مخلوط کرده، کنار می‌گذاریم.

۲. ۴ تا ۵ پیمانه آب را داخل قابلمه مناسب برای برنج جوش می‌آوریم و برنج را همراه نمک داخل آن می‌ریزیم تا بجوشد و قد بکشد. پس از آن برنج را آبکش کرده با ظرفی ماست، زعفران، زرده‌ها و نمک مخلوط می‌کنیم.

۳. قالبی مناسب برای این مقدار برنج را بنا به سلیقه خود انتخاب کرده، کف آن مقداری روغن می‌ریزیم. نیمی از برنج را داخل قالب فشرده کرده، مخلوط پیاز سرخ شده را روی پلو می‌ریزیم. سپس بقیه پلو را روی مواد در قالب فشرده می‌کنیم.

۴. در آخر روی کل برنج را مقداری کره ذوب شده می‌ریزیم و با یک ورق فویل روی آن را می‌پوشانیم و قالب را به مدت حدودا یک و نیم ساعت روی پنجره وسط فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده‌ایم می‌گذاریم.

نکته:

این ته‌چین را بهتر است همیشه در قالب‌های کوچک و بیشتر به شکل ته دیگی آماده کنیم، اگر تعداد ‌مهمان‌ها زیاد و آماده کردن قالب‌های کوچک به تعداد زیاد سخت است، می‌توانیم در سینی بزرگ و با ارتفاع کم این ته‌چین را آماده کنیم و به روش سنتی قبل از سرو برش دهیم. این ته‌چین برای کنار غذا‌های گوشتی مناسب است.