جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

املت مکزیکی


املت مکزیکی

تخم مرغ ها، شیر، یک چهارم فنجان پنیر و نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط کنید. سپس فلفل، پیاز، جعفری و بقیه پنیر را در کاسه ای مخلوط کنید.

مواد لازم برای املت مکزیکی:

۴ عدد تخم مرغ

یک سوم فنجان شیر

سه چهارم فنجان پنیر مکزیکی

۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز، خرد شده

۴ عدد پیاز سبز، خرد شده

یک چهارم فنجان برگ جعفری، خرد شده

۲۰ گرم کره

۲ قاشق چایخوری روغن زیتون

روش پخت:

۱. تخم مرغ ها، شیر، یک چهارم فنجان پنیر و نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط کنید. سپس فلفل، پیاز، جعفری و بقیه پنیر را در کاسه ای مخلوط کنید.

۲. نصف کره و نصف روغن را در ماهیتابه نچسبی روی شعله بالا گرم کنید تا به جلز ولز بیفتد. سپس شعله را کم کنید و نیمی از مخلوط تخم مرغ را داخل آن بریزید. حدود ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا تخم مرغ ببندد.

۳. نیمی از مخلوط فلفل را روی املت بریزید و حدود ۴ دقیقه بپزید تا تخم مرغ طلایی شود. حالا می توانید املت را لوله کنید و در بشقاب سرو کنید. برای بقیه کره، روغن، مخلوط تخم مرغ و مخلوط فلفل هم همین کار را تکرار کنید.