شنبه, ۲۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 15 June, 2024
مجله ویستا
آبگوشت کلم قمری
در این ستون تا پایان ماه مبارک رمضان غذاهایی که درهر استان کشور سر سفرههای سحر و افطار قرار میگیرد از زبان زنان قدیمی این مناطق معرفی خواهد شد.
این دستورالعملهاعلاوه بر اینکه شما را با فرهنگ تغذیه این مناطق آشنا خواهد کرد، ایدههای متنوعی را برای اجرا دردسترستان قرار خواهد داد.
هنگام سحری انتخاب یک غذای مقوی که کل انرژی روز را تأمین کند اهمیت دارد. مردم شهر همدان یکی از این غذاها را آبگوشت کلم قمری میدانند.
مواد لازم
کلم قمری یک عدد
نخود یک لیوان
عدس نصف لیوان
سیبزمینی ۲ عدد
گوشت آبگوشتی ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
کشک ۱ لیوان
سیر ۲ حبه
زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا پیاز را با کمی روغن تفت داده سپس کلم قمری خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید، سپس گوشت و نخود را به مواد بیفزایید. روی آن آب ریخته، روی شعله گاز قرار دهید تا کاملاً بپزد. پس از کوبیدن چربی آن با زردچوبه و فلفل آن را به آبگوشت اضافه کرده و البته در این غذا کشک و سیر میبایست با هم خوب مخلوط شده و کنار غذا میل میشود.
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی قالیباف علیرضا زاکانی محمدباقر قالیباف ریاست جمهوری پزشکیان
تهران قتل سیل آموزش و پرورش هواشناسی شهرداری تهران جاده چالوس سیلاب وزارت بهداشت پلیس سازمان هواشناسی قوه قضاییه
خودرو عید قربان همستر کامبت دولت سیزدهم قیمت دلار بورس قیمت خودرو یارانه قیمت طلا چین حقوق بازنشستگان مسکن
فضای مجازی تلویزیون رسانه ملی سینمای ایران دعای عرفه دفاع مقدس صدا و سیما سینما سریال سازمان صدا و سیما بازیگر موسیقی
فناوری دانش بنیان
رژیم صهیونیستی روسیه غزه جنگ غزه اسرائیل فلسطین آمریکا اوکراین عراق لبنان علی باقری کنی حماس
فوتبال پرسپولیس یورو 2024 استقلال تیم ملی آلمان مس رفسنجان فدراسیون فوتبال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس جواد نکونام تیم ملی فوتبال ایران باشگاه استقلال
هوش مصنوعی ایلان ماسک گوگل ناسا سرطان اپل مایکروسافت سامسونگ تسلا خودرو چینی
قهوه کاهش وزن سنگ کلیه فشار خون پیری دیابت زوال عقل افسردگی