چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
خمیر پیراشکی
مواد لازم:
آرد: ۳پیمانه
خمیرمایه فوری: یک قاشق مرباخوری
بکینگ پودر: یک چهارم قاشق مرباخوری
نمک: یک قاشق مرباخوری
شکر: یک قاشق مرباخوری
روغن: ۴قاشق غذاخوری
کره: یک قاشق غذاخوری
آب و شیر: هر یک نصف پیمانه
طرز تهیه:
آرد را الک کنید، نمک، بکینگ پودر، خمیرمایه و روغن را اضافه کنید.
با مخلوط شیر و آب داغ وکره ، مواد را مخلوط کنید تا خمیر به دست بیاید. هرچه مخلوط آب و شیر داغ تر باشد، پیراشکی نرم تر خواهد بود.
خمیر به دست آمده را ورز دهیدوآن را در کاسه ای که کمی چرب است، قرار دهید و یک بار در کاسه بچرخانید تا کاملا چرب شود. سپس کاسه حاوی خمیر را با یک حوله مرطوب بپوشانید و بگذارید به مدت ۴۵دقیقه استراحت کند تا ور بیاید.
خمیر را به ۴ یا ۶ توپک تقسیم و هر یک را با وردنه باز و با مواد دلخواه پر کنید.
اطراف خمیر پیراشکی را کمی با آب تر کنید و ببندید. در وسط پیراشکی نیز یک برش ایجاد کنید تا هنگام پخت هوا از وسط آن خارج شود.
پیراشکی ها را روی سینی قرار دهید و بگذارید به مدت ۲۰ تا نیم ساعت بماند.
برای این که پیراشکی رنگ طلایی بگیرد، کمی زرده تخم مرغ زده شده روی آن بمالید و به مدت ۲۰دقیقه در فر با دمای ۱۷۰درجه سانتی گراد قرار دهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست